Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai lányok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok? (fiúk is)

Figyelt kérdés

Az összes egy sablon.

12 éves lányok is már feszes naciban pózolnak a tükör előtt. Illetve sokhelyről tájékozódva, ahogy hallom, már 12 évesen a búgatáson is átesik egy részük. Alapból minek kell egy 11-12 éves lánynak Iphone?? Meg ló, meg franc tudja.. Olyan dolgokat kapnak, amiről én álmodni nem mertem volna. Ciki, nem ciki, 15-16 évesen is még sokszor mesét néztem delután. Ezek meg bárokba járnak, kelletik magukat, káromkodnak, isznak, 1000 fiúval kavarnak. Milyen anyukák lesznek ezekből? És a mostani 12-15 évesek 80-90%-a ilyen. Elképesztő, milyen világ lett. 10 éve nemvolt ilyen, esküszöm. A fiúk meg ezekben a supremes pólókban, baseball sapiban a kis hátiszákukkal, meg a szűk farmereikkel, páva hajukkal ugyanilyenek.. Instagramon is, a fiatalok lányok profilja ugyanaz a sablon "s.ar" könyörgöm. Egy tükör, és pucsítás. Nem kvák, de a poén, hogy mégis annak látszanak. Semmirekellőnek tartom a mai szülőket! 22/L

2020. márc. 7. 19:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem a 20-as korosztálynak is van nagyképű rétege hogy miért ilyenek talán a média és a szülők tehetnek róla aki meg kilóg a sorból gúnyolják jobb esetben nem törödnek vele
2020. márc. 10. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sokan élnek abban a tévedésben, hogy a mai fiatalok gyorsabban nőnek fel mint régebben, pedig ez egyáltalán nincs így, max. úgy tűnik.( És most nem arra az egyszerű tényre gondolok, h régen a lányok már kb. 14 evésen férjnél voltak és gyerekeket szültek...) Akit ez a téma mélyebben érdekel, nagyon tudom ajánlani Jean M. Twenge-től az iGeneráció* (* akik közösségi médián és okostelefonon nevelkedtek) c. könyvet!!! Bár a könyvben szereplő felmérések mind az USA-ban készültek, a könyvet olvasva az ember észreveszi, h kb. ugyanez van itt is... A könyv tényleg nagyon jó ( és egyben borzasztó is, hogy ami le van benne írva, az sajnos legtöbbször így is van...) ajánlom mindazoknak, akik meg szeretnék érteni a mai fiatalokat ( akkor tálán jobban el is tudjátok őket fogadni), és persze az iGen- eknek is, akik így talán magukat, és kortarsaikat is jobban megismerhetik. ( Bocsánat mindenkinek, ez most kicsit átment könyvajánlóba...) Ha megpróbálnám leírni röviden a könyv tartalmát, azzal szerintem több kárt okoznék, mint amennyi hasznot, mert valószínűleg túl sokan félreértenék. Inkább csak leírom a fejezetcímeket, hátha kedvet kaptok😉: "Nem kell sietni: lassú felnövés", "Internet: az online töltött idő- ó, és a többi média", "Személytelenül: veled vagyok, de csak virtuálisan", "Bizonytalanság: a mentális egészség új krízise", "Vallás nélkül: a vallás( és a spiritualitás ) elvesztése", "Elszigetelt, de nem bensőséges: több biztonság, kevesebb közösség", "Jövedelmi bizonytalanság: a keresetért, de nem a költekezésért dolgozni", "Határozatlanság: szex, házasság és gyerekek", "Befogadva: LMBT-, nemi és bőrszíntémák a modern korban", "Függetlenül: politika" Zárásképp még annyit szeretnék hozzátenni, hogy KIVÉTELEK IGENIS VANNAK. MINDIG.
2020. aug. 25. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!