Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon ronda lányokat szoktátok nézni?
Figyelt kérdés
Én szerintem eléggé az vagyok, de mindig néznek az emberek. Nem is csak a fiúk, a lányok is néha. Semmi különös nincs bennem, azon kívül hogy csúnya és kövér vagyok. Ezért néz mindenki? Meg szoktátok nézni az ilyen rendesen csúnya lányokat?2020. febr. 11. 04:08
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy csúnya vagy. Amúgy igen, az emberek megnézik az embertársaik, én is meg szoktam. Mindenkit, nemtől, kortól és minden egyébtől függetlenül. Főleg akkor, ha a cselekvésükkel felhívják magukra a figyelmet. Voltak ebből érdekes szituációk, csak azt nem értem, hogy miért hívja akkor fel magára a figyelmet ha nem azért, hogy felfigyeljenek rá.
3/4 anonim válasza:
#3 A csaj konkrétan mindössze annyit mondott magáról, hogy csúnya és kövér, te meg máris torzszülöttnek könyveled el? Annyira szar az életed, hogy itt gyakorin éled ki a kisebbségi komplexusodat, vagy mizu? Gondolom te is valami pattanásos dagadék lehetsz, aki egész nap az interneten szidja a népet arc nélkül lololol :D
4/4 anonim válasza:
Hát max ha társaságba vagyunk és mondjuk sétál előttünk valaki, a társaságból meg valaki mondja hogy nézd de csúnya szatyor kéne a fejére xD. Ettől függetlenül senkibe se kötünk bele meg nem utáljuk azért mert így-úgy néz ki de szoktak ilyen megjegyzések születni egymásközt bár inkább ittasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!