Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányokat láttatok már egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat láttatok már egy fiú miatt összekapni, hogy történt?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, csak az én sulimban van ilyen, vagy nálatok is volt már. Olyan volt már, hogy lányok verekedtek és odáig fajult, hogy az egyik haját kitépték? Hogy történt, elmeséled?

2019. szept. 30. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm teljesen kiakadt mikor bekövettem a kiszemeltjét, pedig csak úgy bekövettem, tényleg nem akartam a fiútól semmit. a barátnőm viszont teljesen kiakadt, majdnem lebszott hogy be mertem követni :D

nagyon kínosan éreztem magam, sosem volt még ilyen gáz a viselkedése..

2019. szept. 30. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó pár hatszázrészes latin-amerikai szappanoperát felfűztek már erre az egy mondatra... Üljél be egy tévé elé.
2019. szept. 30. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Gyerekes viselkedés. Ennyi.
2019. szept. 30. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Legjobb barátnő 1 év után otthagyta a pasiját, mert kiszeretett belőle, szemétkedett is vele, folyamatosan lerázta. Én meg jóba lettem az exével, 1 évig csak haverkodtunk, eljártunk bulizni, barátnőmnek is volt már más pasija. De: amikor megtudta, hogy mi összejöttünk, hisztirohamot kapott, szidott, üvöltözött velem, nagyon égő volt. Ő ment a levesbe, a sráccal meg azóta is együtt vagyunk.
2019. szept. 30. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Láttam és ráadásul csúnya fiú miatt volt a balhé. Megérteném, ha egy izmos és jóképű srácról lett volna szó. De nem...
2019. szept. 30. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Nincs is annál szebb, amikor két nő pasi miatt verekszik.
2019. szept. 30. 14:53
 7/7 anonim válasza:
83%
Osztályomban 2 lány úgy összeveszett valami palin, hogy elkezdtek verekedni és leborították az osztályteremben lévő tvt, ami a legviccesebb, hogy videó is készült róla :D
2019. okt. 1. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!