Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 évesen összejönni 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen összejönni 14 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?

2020. febr. 2. 18:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha betöltötte a 14-et, nem büntetendő. Ha te nem töltötted még be a 18-at, akkor sem.

Egyébként necces, de lehet működne.

2020. febr. 2. 20:30
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
kislány még...
2020. febr. 2. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:
70%
Agyban elég kislány lehet még,nem tudom mit is akarsz egyáltalán tőle(csak sejtem) de komoly szándékaid kötve hiszem hogy lennének,ha meg komolyak a szándékaid szerintem hosszú távú kapcsolatra ne számíts...naiv esetleg tudatlan,könnyű kihasználni őket mellesleg most kezd el még csak élni,nem te leszel az egyetlen neki ezt már most elmondom...korodbeliek nem állnak veled szóba vagy nem érzed magad elég érettnek, csak egy 14 éves kislányhoz?
2020. febr. 2. 21:54
 24/24 anonim ***** válasza:
27%

Az hogy gáz, 18 évesen csak 14 éves csajt találsz?

Azt ugye tudod hogy amíg te érettségizel ő most kezdte a gimit? Rohadtul nem vagytok egyszinten, az apja pedig tuti kiherél ha hozzá érsz.

2020. febr. 3. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!