Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű alak vagyok ha azért vonakodom összejönni egy lánnyal mert az rossz hatással lenne a népszerűségemre?
Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 19:21
2/17 A kérdező kommentje:
19
2015. szept. 30. 19:25
3/17 anonim válasza:
Nem, szimplan hulye vagy:D Bevallhatod hogy nem tetszik.
4/17 A kérdező kommentje:
De nekem tetszik megfog benne valami és a külseje is olyan hogy nekem tetszik.
2015. szept. 30. 19:29
5/17 anonim válasza:
Ennyire fontos a népszerűség? Meg miért érdekel,hogy mások mit gondolnak róla? Nem más,hanem te fogsz vele járni... Nem,nem vagy szörnyű alak,csak egy gyáva kis fiú
7/17 anonim válasza:
A csaj nem népszerű, kevésbé szép, túl fiatal vagy miért vonakodsz összejönni vele?
Szerintem, ha igazán tetszik az a lány, nem lenne kérdéses, hogy a barátja légy, hanem teljesen biztos lennél benne, hogy neked ő kell..Az ember általában büszke a barátnőjére..
A népszerűség sem jelent feltétlenül hosszútávon sok jót..Állandóan másoknak kell megfelelned, azzal törödni,h most vajon mit fog gondolni a másik..
8/17 anonim válasza:
14 alatti vagy 40 folotti lanyrol van szo, ugye?
9/17 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit a hülyézés és gyávázást leszámítva igazatok van :)
2015. szept. 30. 19:37
10/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a korával hanem a népszerűségével van baj ő olyan fajta lány aki csendes,félénk és nemigazán áll ki magáért és hát ugye iskolai mentalitás tapossuk el a gyengét és hát ez a helyzet elég bunkók szegénnyel és lenézik :(
2015. szept. 30. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!