Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szörnyű alak vagyok ha azért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szörnyű alak vagyok ha azért vonakodom összejönni egy lánnyal mert az rossz hatással lenne a népszerűségemre?

Figyelt kérdés
2015. szept. 30. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor mutass te példát. Ha tényleg kedvelnek, és nem csak a látszat miatt vagy népszerű, felnéznek rád, akkor ezután is a barátaid lesznek. Milyen élet már az, ahol mások elvárásainak kell mindig eleget tenned?:'D
2015. szept. 30. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Igen, egy felszínes tahó vagy.

De ne félj, eljön még az az idő, amikor feladnál bármit csak azért, hogy valaki tényleg szeressen.

2015. szept. 30. 20:15
 13/17 anonim ***** válasza:

hallod, te szimplán gyáva és/vagy hülye vagy:D

sulimban én is "nagyobb halnak" számítok, tipikusan bunkó vagyok, meg ez a taposd el a gyengét mentalitás, azokkal akik nem szimpik.. de barátnőm nekem nem ilyen, ő egy visszahúzódóbb, csendesebb típus.. népszerűséged rontja?:DDDDD hallod, ezt komolyan gondoltad? eleinte nekem is beszólogattak, hogy hát nekem miért egy ilyen kis "csendes szűzpitsa" kell, odamentem, megkérdeztem mi a probléma, utána még ugatott párat, de le lett rendezve... de te tudod, szerintem ez a gyávaság egyik jele, hogy mások véleményére adsz ekkora mértékben

2015. szept. 30. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Tényleg az a jó ha népszerű vagy az iskolában? Azt sem tudom ez mit jelent. Jelentheti azt is, hogy mindenki tudja milyen jófej vagy, vagy hogy mindenki tudja mekkora bunkó f'szfej. :P

Már azért szörnyű alak vagy, mert a népszerűség érdekel.

2015. szept. 30. 21:39
 15/17 A kérdező kommentje:
Olyan szigorúak vagytok velem :D
2015. okt. 1. 15:13
 16/17 paradicsom31 ***** válasza:

Te egy köcsög vagy. Ne gyere össze vele, mert tönkre fogod tenni az életét!

Keress magadnak egy népszerű csajt. Pesten az Árkádban biztos találsz magad párat...

2016. jan. 29. 17:33
 17/17 Bakos G. Bence ***** válasza:
Egy igazi felszines suttyovagy! :-) Ha ez a lany, normalis, erkolcsos, tartasa van, akkor meg sem erdemel teged! Remelem kifogsz majd egy olyan lanyt, aki nepszeru lesz es emelle egy budos ribi is, es egy het utan kidob egy meg nalad is nepszerubb csavoert! :-)
2018. okt. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!