Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szörnyű alak vagyok ha azért vonakodom összejönni egy lánnyal mert az rossz hatással lenne a népszerűségemre?
Igen, egy felszínes tahó vagy.
De ne félj, eljön még az az idő, amikor feladnál bármit csak azért, hogy valaki tényleg szeressen.
hallod, te szimplán gyáva és/vagy hülye vagy:D
sulimban én is "nagyobb halnak" számítok, tipikusan bunkó vagyok, meg ez a taposd el a gyengét mentalitás, azokkal akik nem szimpik.. de barátnőm nekem nem ilyen, ő egy visszahúzódóbb, csendesebb típus.. népszerűséged rontja?:DDDDD hallod, ezt komolyan gondoltad? eleinte nekem is beszólogattak, hogy hát nekem miért egy ilyen kis "csendes szűzpitsa" kell, odamentem, megkérdeztem mi a probléma, utána még ugatott párat, de le lett rendezve... de te tudod, szerintem ez a gyávaság egyik jele, hogy mások véleményére adsz ekkora mértékben
Tényleg az a jó ha népszerű vagy az iskolában? Azt sem tudom ez mit jelent. Jelentheti azt is, hogy mindenki tudja milyen jófej vagy, vagy hogy mindenki tudja mekkora bunkó f'szfej. :P
Már azért szörnyű alak vagy, mert a népszerűség érdekel.
Te egy köcsög vagy. Ne gyere össze vele, mert tönkre fogod tenni az életét!
Keress magadnak egy népszerű csajt. Pesten az Árkádban biztos találsz magad párat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!