Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenkinek megvan a párja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tele kérdése:

Mindenkinek megvan a párja a világon, csak nekem nincs?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a nagy helyzet,hogy én mindig is visszahúzódó tipus voltam.Nincs sok barátom,nem járok el szórakozni.Volt egy lány akivel randizgattunk elég sokáig,de nem volt semmi köztünk,az én hibámból,szerelmes voltam belé,de valami visszafogott,ezért úgy éreztem elfolytom magamban ezt az egészet.Pár hónap után talált mást,és eddig nem érdekelt,de ahogy ezt megláttam nagyon fáj nekem. Próbálkozok online társkeresőkön de nincs túl sok esély.Rengeteget dolgozok,ezért nincs úgy időm elmenni ismerkedni,sokszor energiám sem,ezért kb esélytelen,hogy összefussak valakivel. Aki meg éppen nekem tetszene vissza sem ír.A legnagyobb gond,hogy akinek meg én tetszem ő nekem nem. Imserősök állandóan azzal csesztetnek,hogy nagyon az igényeim,pedig én már tényleg csak egy normális kapcsolatra vágyok

2020. febr. 1. 20:15
 1/1 anonim ***** válasza:
62%
Online nagyon nem ajánlom, a legtöbb lány csak unalomüzőnek használja és jellemző hogy egyik napról a másikra eltünnek szó nélkül/tiltanak facen stb.
2020. febr. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!