Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg gyerekes vagyok szerintetek?
Nemrég lett vége egy 9 hónapos párkapcsolatomnak és megbeszéltük, hogy barátok maradunk. (Igen nem a legjobb ötlet és most sokan mondhatjátok, hogy az lehetetlen vagy sosem lesz jó vége) Tegnap voltunk kint, kb. 2-3 hét telt el amióta szakítottunk. Tök jó volt, voltunk pizzázni, sétálni, jégkorizni, jól éreztük magunkat. Viszont mikor már vissza ültünk az autóba mondta, hogy elmehetnénk hozzá. Ekkor már tudtam, hogy szexet akar, már eléggé kiismertem a 9 hónap alatt. Én nem akartam bele menni. És akkor tényleg fel hozta a szexet, hogy lehetne egy utolsó szexünk, mindkettőnknek jót tenne. Én megint azt mondtam neki, hogy nem akarom. És ő erre elkezdett velem bunkózni, totál úgy viselkedett mint egy f...sz aki csak a szexet keresi nálam, én meg nem vagyok olyan akit e téren kihasználhatnak, és attól függetlenül, hogy az exem akkor is elég furán esett ez az egész. Megmondta, hogy csak egy szex és ennyi volt, elfelejthessük egymást utána. Én ekkor olyat csalódtam benne. Látszott rajtam, hogy ideges vagyok és ekkor mondtam neki, hogy inkább vigyen haza. Gondolkodás nélkül beindította a kocsit és már mentünk is. Már akkor tudtam, hogy nem fogja szó nélkül hagyni az egészet és persze igazam lett: "Jaj te olyan gyerek vagy még istenem, annyian mondták már nekem"
Tudni illik sokszor mondta már rám amikor együtt voltunk, hogy gyerekes vagyok (csak mert volt, hogy nem voltam olyan állapotban hogy kielégitsem szájjal meg hasonló erotikus téma, vagy amikor kiálltam a saját igazamért) és minden egyes alkalommal megutáltam azt a szót szóval mikor ezt meghallottam ott vége volt. Mondtam neki, hogy rakjon ki a legközelebbi étteremnél. Először nem akart de végül kirakott a postán ami egy kicsit tovább volt mint az étterem. Mikor kiszálltam úgy remegtek a lábaim, hogy azt hittem össze rogyok, úgy mentem mint egy nyugdijas néni aki be van állva. Nem is tudom milyen érzések kavarogtak akkor bennem...
Szerintetek tényleg ennyire gyerekes lennék? Mert nem elégítem ki és nem hagyom, hogy egy ilyennel lerendezzen? Csak szerintem undorító az ilyen egy pasitól?
Igen tudom, hogy millió ember csinálja a szakítás utáni szexet és senki nem panaszkodik, de nekem ez a helyzet akkor is furcsa volt.. vagy csak tényleg gyerekes vagyok:D
Nem attól vagy gyerekes, hogy ilyeneket nem csinálsz meg neki, hanem attól, hogy az ilyenek miatt felmerül benned, hogy gyerekes vagy.
A pasi egy rongybatekert f@..sz, hanyagold inkább, ha már 9 hónap alatt nem jött le, hogy miért van veled.
Ugyanakkor legyél is büszke magadra, hogy nemet tudtál neki mondani, ha ez így marad, akkor legalább megszabadulsz egy ilyen semmirevaló embertől. (De azért az összes pasit ne ásd el a jövőben, mert nem mind vagyunk ilyenek(
Jól tetted. Mondom ezt férfiként. Nyilván 3 hét után sem talált magának mást (mondjuk elég gyors a tempója, ha 3 hét már túl sok), gondolta, egy menetre még jó leszel.
A tanulság pedig az, hogy a "maradjunk barátok" hozzáállás egy szakítás után nem nyerő. Talán később, amikor leülepedtek a dolgok.
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat, már nagyon össze voltam zavarodva. Jó tudni, hogy helyesen cselekedtem ☺️
És igen kár volt azt gondolni, hogy menni fog ez barátként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!