Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg gyerekes vagyok?
Szóval van egy fiú akivel kb 2 hétig "kavartunk".
Az első 1 hétben tök jól elvoltunk meg minden tök normális volt és aztán hirtelen megváltozott, nagyon furán kezdett el viselkedni és már találkozni sem akart,lehet akart csak én túl reagáltam és azt hittem,hogy kifogásol mert a barátaival mindig tudott találkozni nekem meg azt mondta,hogy nincs jól meg tanulnia kell,de majd meglátja. Szóval számon kértem,hogy miért viselkedik így azt mondta,hogy nincs semmi baja meg ő mindig ilyen. Csak nekem fura volt,hogy az egyik héten normálisan viselkedett szinte mindennap találkozni akart és eltelt 1 hét és minden teljesen más lett.. Ma hallottam az egyik barátnőmtől,hogy mi volt hétfőn mikor bejött a suliba és,hogy mit beszéltek az egyik haverjával és azt mondta neki a haverja,hogy én ahhoz a fiúhoz túl kislányos vagyok. Ma ráírtam a fiúra és mondtam neki,hogy már tudom mi a baja és eddig is elmondhatta volna,hogy szerinte én hozzá kislány vagyok és akkor az a fiú azt mondta nekem,hogy 'Gondoltam tisztában vagy vele,hogy gyerekesen viselkedsz' Írtam neki,hogy igen néha gyerekesen viselkedek és ő azt mondta "A beszélgetésünk 80%-ban gyerekesen viselkedtél"
Nem értem,hogy ha így gondolta miért nem mondta el amikor kérdeztem,akkor biztosan próbáltam volna nem kiakadni azon pl., hogy nem ír vissza..
Nem értem miért vagyok gyerekes 2 hét alatt nem lehet valakit kiismerni...
Nagyon nehéz eset vagyok és tudom...
Mi lehet a baj? Talán befolyásolta az amit mondtak neki?
Szerintem ő a gyerekes, ráadásul annyira fontos számára, hogy jó színben tűnjön fel a haverja előtt, hogy ezért bármit képes eldobni. Téged is.
Hagyd a fr*ncba, egy jellemgyenge, éretlen alak.
Az meglehet hogy tetőtől talpig 2 hét alatt nem ismersz ki valakit, de azt megmondom neked hogy gyerekes vagy e vagy sem egyetlen egy randi után.
Azért nem szólt mert nem akart megbántani, vagy mert nem kezeli jól a kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!