Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha fiúként nem érdekel annyira a szex, és a nyugodt, összebújós éjszakákat jobban szeretem, akkor szeretethiányom van?
Figyelt kérdés
Persze a szex is fontos, de az esetek nagyobb részében így vagyok.2020. jan. 29. 22:46
2/11 Stark2000 

válasza:

Csak szimplán nagyobb prioritást élvez nálad ez a dolog, mint másoknál. A szeretethiány más dolgokban is megnyilvánul.
3/11 anonim 

válasza:

Nem hinném, hogy szeretet hiányos lennél, csak szimplán nagyobb örömöt jelent neked valaki ölelése. Nincs ebben semmi rossz :)
4/11 anonim 

válasza:

Lehet, de ennyiből nem lehet megmondani
Én azért gondolom, mert nekem is az van, és ugyanilyen vagyok, hiába nagy a libidóm :'D
5/11 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok meleg.
2020. jan. 30. 15:32
6/11 anonim 

válasza:

Lehet aszexuális vagy. Olvass utána.
7/11 anonim 

válasza:

Megmondta, hogy fontos neki a szex is.
8/11 anonim 

válasza:

Kezdodo asszexualitassal jellemezlek teged Dr Bubo
9/11 anonim válasza:
Bubó doktor fenti válaszával teljesen egyet tudok érteni. Üdv: Valami random netes weboldal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!