Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg ennyire botranyos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ennyire botranyos dolog lenne?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok, es belekezdtem egy “baratsag extrakkal” jellegu kapcsolatba egy fiuval. Erre az osszes baratnom kiakadt (pedig kozel sem konzervativ alkatok:D), hogy mennyire gaz erzelmek nelkul ilyenbe belemenni, stb. Valahogy en nem erzem annak, szerintem a legtobben mar voltak ilyen szituacioban.. L
2020. jan. 23. 16:47
 1/9 anonim válasza:
75%
Egészségedre, ne foglalkozz másokkal.
2020. jan. 23. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem az. Fiú vagyok, de nem mennék bele ilyenbe. Nem az ösztöneim rabszolgája vagyok, nem tudnék bele menni érzelem nélküli szexbe senkivel. Ez szerintem undorító.
2020. jan. 23. 16:52
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Attól hogy a barátnőid nem konzervatív alkatok, nem azt jelenti hogy nekik ez beleférne bármikor is. Lehet hogy sokan voltak már ilyen szituációba csak talán nem 16 évesen, illetve azért mert más is csinálta már nem azt jelenti hogy nem gáz dolog. Ha neked ez megfelel csináld csak nyugodtan, de ne lepődj meg azon ha sokan ezt elítélik.
2020. jan. 23. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Igaza van a barátnőidnek pedig, most még éretlen vagy és nem érted de hosszútávon nagyon nem lesz jó hatással rád egy ilyen kapcsolat. Beleszeretsz mert a legtöbb lány egy idő után elkezd érezni a másik iránt de az sosem fogja visszonozni. A másik eshetőség hogy sok ilyen kapcsolatod lesz aztán arra eszmélsz hogy legszebb éveidet ilyen üres kapcsolatokban tékozoltad el, és később ez nagyon visszaüthet.

Bár ez a egy alkalom nem feltétlenül lesz probléma ha eltudod kerülni hogy beleszeress és nem csinálsz belőle hogy mindenkivel összefekszel rendszeresen később. Általánosságban nagyon nem tesz jót egy lánynak

2020. jan. 23. 17:03
 5/9 Marcell000 ***** válasza:
100%
Nem értem miért mondjátok ezeket... Ez szuper dolog, legalább 1 hónap múlva olvashatjuk, hogy "jajjj beleszerettem, most mit csináljak, hogy mondjam el neki!!4"
2020. jan. 23. 21:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, de vigyazz hogy csak addig csinaljatok (ezt veszeljetek is meg) amig érzelmek NÉLKÜL tudjátok csinálni. Nekünk amugy nem sikerult, szoval mi végül összejottunk xd azota is boldogok vagyunk egyutt 😁 bar nekem baratnoim nem akadtak ki, elvégre le nem fekudtem vele (nekem nem fért bele a kavarasba, de kinek mi) kavarasbol és normalisan bánt velem és csak ez szamit. Szoval nem botranyos, bar egy jo ideig én is eliteltem az ilyet, de azota változtam és még mindig valtozom

17l

2020. jan. 23. 22:55
 7/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
Szerintem nem botrányos... csak netto hülyeség. Még felnőtteknél is.
2020. jan. 24. 01:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges volt feltenned a kérdést. Te már benne vagy a dologban és élvezed, tele vagy hormonnal, a srác is bejön és szerinted így minden szép meg jó. Ehhez mi miért kellünk? Egyébként 16 évesen ezt nem fogod bírni hosszútávon, még a felnőtteknek is nehéz dió lehet ez. Benne van a pakliban, hogy szenvedni fogsz, de éppen az ilyen tanulásokra, tapasztalatokra való ez az időszak, de akkor is a barátaidnak van igaza.
2020. jan. 25. 03:51
 9/9 anonim válasza:
100%
16 évesen te nem barátság extrákkal kapcsolatban vagy, hanem egyszerűen csak használnak. Azt hiszed, milyen felnőttes dolgot csinálsz. Biztosan 16 évesen a legtöbben ilyen helyzetekbe keverednek. Majd kiégsz, aztán 20 évesen ide írogatsz, hogy minden pasi szemét.
2020. jan. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!