Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lassan 24 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lassan 24 éves helyes fiatalemberként lehet esélyem 15-17 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki 29 évesen jött össze egy 13 évessel kis szép csajjal, aki már a 14-et súrólta :D. És még nem is helyes a csávó "szerintem"! Akkor nekem lehet esélyem tiniknél is? Nem 13-14 évesnél, mert ott már nagyon ritka az éretebb lány agyra. Kűlsőre meg pláne, 15 a min! És, hogy miért ez a korosztály. Szerintem vonzóbbak mint pl egy 21-26 közötti lány! Még pedig azért mert tetszik kűlsőre egy éppen fejlődésben lévő lány. Másrészt elvileg a korosztályom felszinesebb! Meg egy tini lány szerelmesebb tud lenni. És mondták rám, sokan, hogy helyes vagyok. Valaki olyat is mondott, hogy hasonlítok Martin Garrixra. De ezt 2 jószívű barátom, mondta. Szüleim és unokaöcsém egyik haverom erre azt mondták egyátalán nem! Szerintem se nagyon hasonlítok. Meg lehet helyes vagyok, de nem annyira szerintem :D!

2020. jan. 13. 19:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással és fogalmazással, ennyi tudással még "érettebb agyú" tinit sem kell keresned. Érd be a butákkal,ők talán elhiszik az összes itt leírt dolgodat..
2020. jan. 14. 20:50
 32/32 anonim válasza:
100%

Nem, nem lehet esélyed.

1. Ez pedofília. Nem azért mert a fiatalok tettszenek hanem mert azt írod, hogy "fejlődésben lévő" lányok vonzóbbak. Mármint az gáz ha ilyen fiatalok, de a 17-24 már oké szerintem

(Ennyi erővel miért nem repülsz rá rögtön a 12 évesekre, idióta? Ők is fejlődnek a legtöbbnek melle segge is van.)

2. Nem, nem normális, hogy dolgozó felnőttként ősszejönnél egy 8.-os lánnyal (ugye 15 az alsó "határod", az a korosztály simán lehet, hogy még általánosba jár.)

3. Egyetlen egy éppeszű tini sem akar majd a csajod lenni a személyiséged miatt. (én pl. butának tartom magam meg sok ember szerint az vagyok de levágtam a helyzetet rögtön)

Konkrétan hányingerem lett ahogy olvastam a kommentjeid. Ez a "gyere ki a hóra és megverlek" stílusod is nagyon gáz, ezek szokták verni a feleségüket mert erőfölényük van.

Lehet, hogy a tinilányok jobban tudnak szeretni de akkor is undormány ahogy kihasználod a naivitásukat.

Gondolom külsőd is az értelmi szintedet tükrözi tehát valami defekt van veled és ezért kellenek "nem felszínes" gyerekek.

Keress magadnak felnőtt nőket és ne kamaszokat.

16/l

2020. jan. 15. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!