Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lassan 24 éves helyes fiatalemberként lehet esélyem 15-17 éves lánynál?
Én a helyedben a 15 éves lány apjától félnék. Vajon hogyan fog hozzád viszonyulni?
18-tól belefér azt mondom, de ez alatt semmiképp nem ajánlom.
Én a helyedben inkább megkérdezném magamtól, hogy miért félek az érettebb lányoktól. Talán mert nem akarok felnőni?
Mi az hogy szerelmesebb tud lenni? Te hallod magad kedves felnőtt férfi, hogy kifogásokat keresel, hogy ne kelljen felnőni?
25/F
Nekem eddig 5 párkapcsolatom volt és egyik sem akart huszonévesen gyereket meg házasságot. Mindenki előbb egyetem, munka, aztán ha már stabil. Addig meg pasiznak, szexelnek, élvezik az életet. Ne általánosíts minden huszonéves nőre! Amúgy is az emberek általában kommunikálnak mielőtt elköteleződnek. Ki lehet választani azokat a társakat minden korosztályban, akiknek hasonló az értékrendje.
De nyugodtam jöjj össze egy 16 évessel és meglátod majd a hátrányait. Addig úgysem fogadod el, amit mások mondanak, amíg meg nem tapasztalod.
Olyan korban nem is tud tartós szerelem kialakulni. Mikor én 15 voltam nekem minden héten más fiú tetszett, a fiúknál úgyan ez volt az osztályban.
Másrészt meg az k...vára pedofília gyanús ha fejletlen, még "fejlődésben" lévő kislányokra akarsz rárepülni. 14 évtől legális sajnos Magyarorszagon, amit elêggé sajnálok. Legalább 16-nak kéne lennie a korhatárnak, mert nem minden tini fejlődik egyformán. Van aki korábban van aki később, de szerintem a 14 kontra 24 év sehogy se egészséges ráció.
#include <iostream>
using namespace std;
int kidAge = 16;
int yourAge = 18;
bool police;
if (kidAge < 14) {
police = true;
} else if (kidAge < 18 && yourAge > 18) {
police = true;
} else {
police = false;
}
Én most írtam volna, hogy persze, meg hogy en is szeretem az idősebb férfiakat.
De aztan elolvastam a valaszaid es uristen ez a stílus nagyon szörnyű.
Egy 17 éves lány 😃
de te is olyaan vagy bzmeg, hogy fekteszel egy kérdést, aztán mindenkit lepontozol, amiért pedofilnak neveznek, meg nem neked tetsző választ adnak...
nem lehet, hogy inkább veled van a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!