Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lassan 24 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lassan 24 éves helyes fiatalemberként lehet esélyem 15-17 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki 29 évesen jött össze egy 13 évessel kis szép csajjal, aki már a 14-et súrólta :D. És még nem is helyes a csávó "szerintem"! Akkor nekem lehet esélyem tiniknél is? Nem 13-14 évesnél, mert ott már nagyon ritka az éretebb lány agyra. Kűlsőre meg pláne, 15 a min! És, hogy miért ez a korosztály. Szerintem vonzóbbak mint pl egy 21-26 közötti lány! Még pedig azért mert tetszik kűlsőre egy éppen fejlődésben lévő lány. Másrészt elvileg a korosztályom felszinesebb! Meg egy tini lány szerelmesebb tud lenni. És mondták rám, sokan, hogy helyes vagyok. Valaki olyat is mondott, hogy hasonlítok Martin Garrixra. De ezt 2 jószívű barátom, mondta. Szüleim és unokaöcsém egyik haverom erre azt mondták egyátalán nem! Szerintem se nagyon hasonlítok. Meg lehet helyes vagyok, de nem annyira szerintem :D!

2020. jan. 13. 19:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben a 15 éves lány apjától félnék. Vajon hogyan fog hozzád viszonyulni?

18-tól belefér azt mondom, de ez alatt semmiképp nem ajánlom.

Én a helyedben inkább megkérdezném magamtól, hogy miért félek az érettebb lányoktól. Talán mert nem akarok felnőni?

Mi az hogy szerelmesebb tud lenni? Te hallod magad kedves felnőtt férfi, hogy kifogásokat keresel, hogy ne kelljen felnőni?

25/F

2020. jan. 13. 22:05
 22/32 A kérdező kommentje:
#21 Én dolgozok, de minek akarnék már 24 évesen pl férj lenni vagy hasonló. És miért 18-tól, mert akkortól van nagykorúság? Amerikába meg 21-től van, valahol már 16-tól. És egy 18 éves ember ígyis úgyis gyerek! Mint írtam 22-25 már a felnőtt. És igazad van rohadtúl nem szeretnék még annyira felnőni még fiatalnak tartom magam, de haverjaim többsége sem akarnak! És igen ezért nem kell nekem egy 20-on éves nő, mert az már férjet-gyereket akar, ezek rá érnek 28 éves kór után is szerintem!
2020. jan. 13. 22:11
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig 5 párkapcsolatom volt és egyik sem akart huszonévesen gyereket meg házasságot. Mindenki előbb egyetem, munka, aztán ha már stabil. Addig meg pasiznak, szexelnek, élvezik az életet. Ne általánosíts minden huszonéves nőre! Amúgy is az emberek általában kommunikálnak mielőtt elköteleződnek. Ki lehet választani azokat a társakat minden korosztályban, akiknek hasonló az értékrendje.

De nyugodtam jöjj össze egy 16 évessel és meglátod majd a hátrányait. Addig úgysem fogadod el, amit mások mondanak, amíg meg nem tapasztalod.

2020. jan. 13. 22:23
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal legelfogadottabb nyomorultjai a harisnyás férfiak és a huszonéves csávók,akik képtelenek a saját korosztályukból párt találni ,ezért befolyásolható fiatalkorúakra fanyalodnak.Ennek fényében a harisnya már nem is olyan nagy baj.
2020. jan. 13. 22:59
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Wow, elég sok a vegyes komment és hogy a kérdésedre választ adjak számomra vagyis mint tiniként eszembe se jutna 24 éves férfival össze jönni. Véleményem szerint amelyik 12-15 körüli össze jönne egy húszas éveiben járó férfival az egy kicsit naiv és véleményem szerint bármely korosztály tud igazán szerelmes lenni és nem minden húszas éveiben járó nő szeretne gyerek,házasodni és még stb.
2020. jan. 13. 23:20
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Olyan korban nem is tud tartós szerelem kialakulni. Mikor én 15 voltam nekem minden héten más fiú tetszett, a fiúknál úgyan ez volt az osztályban.

Másrészt meg az k...vára pedofília gyanús ha fejletlen, még "fejlődésben" lévő kislányokra akarsz rárepülni. 14 évtől legális sajnos Magyarorszagon, amit elêggé sajnálok. Legalább 16-nak kéne lennie a korhatárnak, mert nem minden tini fejlődik egyformán. Van aki korábban van aki később, de szerintem a 14 kontra 24 év sehogy se egészséges ráció.

2020. jan. 14. 00:15
 27/32 A kérdező kommentje:
#26 És nekem 14 évesen mégis 1 éves elég komoly kapcsolatom volt. Velem egy idős lánnyal, szóval kialakúlhat. Vannak olyan csajok akikkel nem, de az én korosztályomban is biztos van. Aki mindenkivel hentereg :D! És minden héten mással.
2020. jan. 14. 02:43
 28/32 anonim ***** válasza:
86%

#include <iostream>

using namespace std;

int kidAge = 16;

int yourAge = 18;

bool police;

if (kidAge < 14) {

police = true;

} else if (kidAge < 18 && yourAge > 18) {

police = true;

} else {

police = false;

}

2020. jan. 14. 07:59
 29/32 anonim ***** válasza:
60%

Én most írtam volna, hogy persze, meg hogy en is szeretem az idősebb férfiakat.

De aztan elolvastam a valaszaid es uristen ez a stílus nagyon szörnyű.

Egy 17 éves lány 😃

2020. jan. 14. 12:26
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

de te is olyaan vagy bzmeg, hogy fekteszel egy kérdést, aztán mindenkit lepontozol, amiért pedofilnak neveznek, meg nem neked tetsző választ adnak...

nem lehet, hogy inkább veled van a probléma?

2020. jan. 14. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!