Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lassan 24 éves helyes fiatalemberként lehet esélyem 15-17 éves lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki 29 évesen jött össze egy 13 évessel kis szép csajjal, aki már a 14-et súrólta :D. És még nem is helyes a csávó "szerintem"! Akkor nekem lehet esélyem tiniknél is? Nem 13-14 évesnél, mert ott már nagyon ritka az éretebb lány agyra. Kűlsőre meg pláne, 15 a min! És, hogy miért ez a korosztály. Szerintem vonzóbbak mint pl egy 21-26 közötti lány! Még pedig azért mert tetszik kűlsőre egy éppen fejlődésben lévő lány. Másrészt elvileg a korosztályom felszinesebb! Meg egy tini lány szerelmesebb tud lenni. És mondták rám, sokan, hogy helyes vagyok. Valaki olyat is mondott, hogy hasonlítok Martin Garrixra. De ezt 2 jószívű barátom, mondta. Szüleim és unokaöcsém egyik haverom erre azt mondták egyátalán nem! Szerintem se nagyon hasonlítok. Meg lehet helyes vagyok, de nem annyira szerintem :D!2020. jan. 13. 19:07
11/32 A kérdező kommentje:
#9, #12
Még így meg írom ne gyk-n, arc nélkűl legyen nagy pofád, hanem akkor facebook-on arcal. Meg élőben, ez a többi tróllnak is szól! Mert kűldhetek facebook linket, gyanítom innen senki nem írna már rám facen. És akkor már nem én lennék 8 éves szinten!
Miért kéne megvárni azt, hogy 18 éves legyen? Amikor azt a nagykorúságot mindenhol 22-25 éves kór között kéne bevezetni!
A #10 válaszoló legalább beismeri, hogy egy kapcsolatban nem igazán pont a kór számít!
2020. jan. 13. 20:35
12/32 A kérdező kommentje:
#11 Most nem is azért, de az a gyerekes aki, csak gyk-n mer trágárkodni. Valszeg facebookon sincsen egyiknek se szája!
2020. jan. 13. 20:37
13/32 anonim válasza:
Nincs intelligenciád védekezni, így egyből csak az erőddel harcolnád ki az igazad. Ez csak megerősíti, amiket fentebb írtam.
14/32 anonim válasza:
Amúgy meg mi az hogy nem a kór számít? Szerencsétlen lány vagy esetleg te beteg vagy?
15/32 A kérdező kommentje:
#15 De van, még pedig, hogy írhattok akármit rosszat. Csak a normális válaszokra fogok már válaszólni, ha meg valakinek akkora baja van, mondom írjon privátot, utána elkűldöm a face linkemet! És ha már élőbe nem, legálább ott szájaljon úgy, hogy mindekettőnknek legyen arca!
2020. jan. 13. 20:46
16/32 anonim válasza:
A helyesírásod alapján főleg úgy látom, hogy nyolcéves vagy. A kommentek alapján pláne.
17/32 anonim válasza:
Gyakran járok Kanizsán, sok arrafelé a züllött alak, főleg orkok. A kérdező egy tipikus buszmegállós kanizsai cigánynak tűnik.
18/32 A kérdező kommentje:
#17 Nem vagyok cigány. Csak nem szeretem ha valaki csak azért pedofilnak nevezi a másikat, mert tetszik neki a fiatalabb korosztály is. És sajnos ezt leírtam azoknak akik ezt tették, és kicsit agresdzívabb módon mert nincs jó kedvem. Pedig nem szoktam foglalkozni azzal ha beszólnak, pláne ilyenekkel nem akik lehet 13 évesel! És sajnos azt is lehetne már rasszizmusnak nevezni ha valakit csak úgy pedofilnak szólítanak!
2020. jan. 13. 21:37
19/32 A kérdező kommentje:
És az tévedés, hogy somogy megyébe olyan sok a cigány. Tolnába még több van, mostmár jöhetnek is a kommentek, hogy biztos én is az vagyok :D!
2020. jan. 13. 21:38
20/32 anonim válasza:
Valakit pedofilnak nevezni rasszizmus? Nem csoda, hogy nem állnak veled szóba a korodbeli nők. Valami iszonyat buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!