Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy bejövök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy bejövök neki vagy hogy hajlandó-e nyitni felém?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már elég régóta ismerek (kb 5 éve) és ugye sokan jönnek azzal hogy jajj nem akarják elrontani ezt a hosszú barátságot ( nem tudom mennyi igazságalapja van ennek vagy hogy van e benne valami). Van hogy keres van hogy nem, de az utóbbi időben talán mintha egyre többet keresné a társaságom.Nem nagy dolog de mostanában előfordult az hogy egy kicsit "közelebb" voltunk egymáshoz mint szoktunk (hozzám bújik stb.) ez lehet azért mert annyira magányos vagy táplál felém egyfajta érzelmeket is? Hogyan tudnék egy kicsit jobban megbizonyosodni a dolgokban?

2020. jan. 4. 01:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdezz rá. Az a legegyenesebb, legtisztább.

Nem fogja elrontani a barátságotokat, ettől ne félj. :)

2020. jan. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!