Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú bámul akkor bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és adtam neki jeleket. Azóta folyamatosan ha lát bámul de nem kezdeményez. Mármint nem jön oda például beszélgetni. Ennyire felénk lenne? Vagy csak nem jovok be neki?! 16/l2019. dec. 25. 20:20
1/6 anonim válasza:
Más okai is lehetnek hogy nem megy oda hozzád.
2/6 anonim válasza:
Beszari ahhoz, hogy odamenjen hozzád és lesmároljon. Ha nekem tetszik egy lány akkor odamegyek hozzá és lesmárolom minden kérdés nélkül
3/6 anonim válasza:
Menj oda te hozzá beszélgetni. Azt gondolja csak hülyéskedsz vele, nincsenek komoly szándékaid stb. Ebben a helyzetben azért nem ő kezdeményez, mert nem szeretné beégetni magát, pofára esni stb. Lehet ez a félelme.
16 éves csajok nagy része pont az ilyen jelzésekkel szokott szórakozni. Rajtad a sor! Bizonyítsd be, te nem szórakoztál! :)
4/6 anonim válasza:
#2 szexuális zaklatótak nem szeretik a börtönben
5/6 anonim válasza:
Vagy csak elbambult. De az is lehet bölcsész.
6/6 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Nem teljesen biztos hogy azért bámul mert tetszel neki. Más miatt is nézhet.
Én mondjuk fiúként azokat a lányokat szoktam nézni akik tetszenek nekem. Az is különbség hogy mit csinál ha észreveszi hogy észrevetted hogy nézett: gyorsan elfordul, vagy tovább néz és rádmosolyog. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!