Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy bejövök egy fiúnak?
Attól függ, hogy milyen a fiú.
Inkább introvertált vagy extrovertált?
Köszönöm a válaszokat! Boldog karácsonyt!
Nincs konkrét kiszemeltem, csak úgy általánosságban kérdeztem. Én amúgy inkább introvertált vagyok
Az introvertáltak nehezen kezdeményeznek, kb. csak bámulnak, igyekeznek magukra hívni a figyelmed vmi kevésbé látványossal. Nekik fontos, hogy te is tegyél lépéseket, különben maguktól nem tesznek semmit, csak ha biztosan tudják, hogy neked is tetszenek.
Az extrovertáltak pedig ennek az ellenkezői. Könnyedén kezdeményeznek, náluk nem feltétlenül kell tenned semmit, odamennek és elhívnak randira ha tetszel nekik, aztán max visszautasítod ha nem jön be. Könnyen túlteszik magukat a visszautasításon, az introvertáltak kevésbé, ezért sem kezdeményeznek túl sokat. Félnek.
Az extrovertáltak általában a külsejükre, hangjukra többet adnak.
Döntsd el, hogy melyik a vonzóbb számodra és aszerint cselekedj.
Ha inkább introvertált pasit akarsz, akkor neked is kell vmennyit kezdeményezned, ha extrovertált pasit, akkor helyezz nagy hangsúlyt a megjelenésedre, szociális életedre.
Az nem is "fiu" akinek nem josz be, vagy pedig te nem vagy akkor "lany".
vagyis "fiu/lany" akik gerjednek agymasra mint a hangszoro es mikrofon
Biztos jel: áll, mint a cövek.
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!