Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy bejövök...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy bejövök egy fiúnak?

Figyelt kérdés
Igazából még sose volt barátom, lehet nem is tetszettem még senkinek. De mégis jó lenne tudni, hogy hogyan viselkednek a fiúk, amikor bejön nekik egy lány.
2019. dec. 24. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Sziaaa, lány vagyok, de az en tapasztalataim elmondom. Ha tetszel egy fiunak azok altalaban ugye eltitkoljak az erzelmeiket meg a fuckboyok is. Ha az egyik haverodnak tetszel az ha kozeledben van zavarosan beszel meg a tarkojat fogdossa. Ha egy nem beszeltek viszonyu sracnak tetszel az mindig nez, probalja a tarsasagod keresni és ha a legjobb baratodnak tetszel arra minden igaz amiket eddig leirtam, csak o meg probal a komfortzonadba kerulni meg !piszkal!. Kellemes Unnepeket❤️
2019. dec. 24. 12:25
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ, hogy milyen a fiú.

Inkább introvertált vagy extrovertált?

2019. dec. 24. 12:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Boldog karácsonyt!

Nincs konkrét kiszemeltem, csak úgy általánosságban kérdeztem. Én amúgy inkább introvertált vagyok

2019. dec. 24. 12:41
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Az introvertáltak nehezen kezdeményeznek, kb. csak bámulnak, igyekeznek magukra hívni a figyelmed vmi kevésbé látványossal. Nekik fontos, hogy te is tegyél lépéseket, különben maguktól nem tesznek semmit, csak ha biztosan tudják, hogy neked is tetszenek.

Az extrovertáltak pedig ennek az ellenkezői. Könnyedén kezdeményeznek, náluk nem feltétlenül kell tenned semmit, odamennek és elhívnak randira ha tetszel nekik, aztán max visszautasítod ha nem jön be. Könnyen túlteszik magukat a visszautasításon, az introvertáltak kevésbé, ezért sem kezdeményeznek túl sokat. Félnek.

Az extrovertáltak általában a külsejükre, hangjukra többet adnak.

Döntsd el, hogy melyik a vonzóbb számodra és aszerint cselekedj.

Ha inkább introvertált pasit akarsz, akkor neked is kell vmennyit kezdeményezned, ha extrovertált pasit, akkor helyezz nagy hangsúlyt a megjelenésedre, szociális életedre.

2019. dec. 24. 12:48
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

Az nem is "fiu" akinek nem josz be, vagy pedig te nem vagy akkor "lany".

vagyis "fiu/lany" akik gerjednek agymasra mint a hangszoro es mikrofon

2019. dec. 24. 14:57
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

Biztos jel: áll, mint a cövek.

Kellemes ünnepeket!

2019. dec. 24. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!