Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire nagy “bűn” átkutatni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire nagy “bűn” átkutatni egy lány szobáját?

Figyelt kérdés

Az a történet hogy volt nála egy kis buli, mert szülinapja volt, és rendezett egyet. Nos ez a lány nekem nagyon nagyon bejön , viszont ezt még nem biztos hogy levette a jelekből.

Na a lényeg hogy a buli nagyban folyt az alsó szinten és egy haverommal felmentünk a szobájába hogy mekkora poén lenne átkutatni (azért ittunk is). Nos elkezdtünk nézelődni. A fehérneműi között találtam egy rajztömböt ami tele van 18+ os rajzokkal (mellesleg nagyon szexi fehérneműi vannak). Majd megtaláltuk a naplóját is amit gyorsan befotóztunk. De a buli előtti napot elolvastam és olyanokat tudtam meg a lányos estékről amit nem akartam. De a lényeg hogy ő bejött és nagyon nagyon zavarba jött és elpirult hogy miket láttunk meg a fehérneműi és a rajzok. És hogy ennyi ittas srác között be kellet volna zárnia a szobáját. (Egyáltalán nem volt dühös) a haverom elment és ketten maradtunk. Mondtam neki hogy el tudom képzelni azokban a csini fehérneműkben aztán pedig elkezdtem a rajzokról beszélni, kibökte hogy azon mi ketten vagyunk, aztán elsírta magát hogy de idióta, erre bejött a barátnője és kitessékelt! Az nap este már nem láttam és azóta sem!

Most mit csináljak? Ez nagyon rossz dolog volt? Vajon amikor józanon beszélünk dühös lesz?

17/F

Előre is köszi

2019. dec. 31. 01:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tenné a kiszemeltem, legyen bármilyen köd előttem átgondolnám az esetet. Már a szobába merészkedés is gáz, de a kutakodás egyenesen kimondhatatlanul bunkó.
2020. jan. 1. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
8 as váalszolóval értek egyet! Egy hatalmas bunkó vagy egy kispö** hogy jössz te ahhoz, hogy megsértsd a magánéletét, és kutakodj, olvasgass? Fiú vagyok, én is csináltam durva dolgokat, de ilyen paraszt szintre sosem sülyedtem le! Remélem kijózanodik és elmondja, hogy soha többi nem akar látni, mjad ír rólad egy blogot, hogy a te és a hozzád legközelebb eső 2-3 megyében sem legyen barátnőd... a csajokat öcsike nem neked találták ki. szégyelld magad!
2020. jan. 1. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Őszintén ha én lennék a csaj hiába rajzolnálak teged úgy akkor is megmondanám hogy egy bunkó nyomorék vagy amiért a cuccaim közt turkálsz hiába voltál részeg. Viszont tuti fix hogy megbocsátanék mert hát még is szeretlek de azért legközelebb paszold az "elolvasom a naplóját és átkutatom a fehérnemüit" tervet nem mindig hatásos xD
2020. jan. 1. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:

"Fütyülsz b@$zdmeg és hazudsz.

Mert egy sz@r,szemét,sz@r alak vagy."

Ebből az idezetből a fütyülésen kívül minden igaz rád;)

2020. jan. 1. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!