Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy “bűn” átkutatni egy lány szobáját?
Az a történet hogy volt nála egy kis buli, mert szülinapja volt, és rendezett egyet. Nos ez a lány nekem nagyon nagyon bejön , viszont ezt még nem biztos hogy levette a jelekből.
Na a lényeg hogy a buli nagyban folyt az alsó szinten és egy haverommal felmentünk a szobájába hogy mekkora poén lenne átkutatni (azért ittunk is). Nos elkezdtünk nézelődni. A fehérneműi között találtam egy rajztömböt ami tele van 18+ os rajzokkal (mellesleg nagyon szexi fehérneműi vannak). Majd megtaláltuk a naplóját is amit gyorsan befotóztunk. De a buli előtti napot elolvastam és olyanokat tudtam meg a lányos estékről amit nem akartam. De a lényeg hogy ő bejött és nagyon nagyon zavarba jött és elpirult hogy miket láttunk meg a fehérneműi és a rajzok. És hogy ennyi ittas srác között be kellet volna zárnia a szobáját. (Egyáltalán nem volt dühös) a haverom elment és ketten maradtunk. Mondtam neki hogy el tudom képzelni azokban a csini fehérneműkben aztán pedig elkezdtem a rajzokról beszélni, kibökte hogy azon mi ketten vagyunk, aztán elsírta magát hogy de idióta, erre bejött a barátnője és kitessékelt! Az nap este már nem láttam és azóta sem!
Most mit csináljak? Ez nagyon rossz dolog volt? Vajon amikor józanon beszélünk dühös lesz?
17/F
Előre is köszi
Az engem is érdekelne :D
Amúgy no para, csináltam durvább dolgokat is már, azokból se lett semmi soha. Te meg szimpi vagy neki, nem fog haragudni. De a barátnőjét tényleg kerüld picit.
Ha igaz, amit írtál, gáz vagy, mert más titkait meglesed és közszemlére teszed.
Ha nem igaz... hát akkor is gáz vagy, mert a fantáziálásodat inkább meg kellene tartanod magadnak.
Csak hülye kretének csinálnak ilyet,még hogyha be is jössz neki hogy jöttök ti ahhoz hogy át kutassátok egy lány szobáját,ráadásul elolvasni a naplóját ezzel megsértve a magán életét. Én az ilyen viselkedést undorítónak tartom
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!