Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit reagálnátok ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit reagálnátok ha egy vagány fiú rámászna a barátnőtökre a jelenlétetekben?

Figyelt kérdés
Tehát te és a barátnőd sétálgattok, álltok valahol vagy esetleg beültök valahová és egyszercsak jön egy vagány fiú aki odamegy hozzátok és elkezd nyomulni a barátnőtökre, elkezd udvarolni a nagy dumájával, vagánykodik és esetleg lesmárolja a barátnőtöket. Ti mit csinálnátok ilyen helyzetben? Azért kérdezem, mert én is ilyen roszfiú vagyok és ezt állítólag szeretik a lányok.
2019. dec. 28. 17:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
1x szólnék, utána az intenzívre küldenélek :)
2019. dec. 28. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A csaj elküld a bánatba, a srác megver, te pedig ügyvédet keresel.
2019. dec. 28. 19:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is a sürgősségire küldeném a vagánykát ;) Biztosan nem szotyizna többet és meggondolná hogy ilyet többet csináljon-e
2019. dec. 28. 19:19
 14/19 MoneTaliMonolisAmo ***** válasza:
30%
Hát, kérdező, ha ilyen történne, akkor nagyon megbánnád, nem fizikailag, csak tudd, ne kezdj ki azzal, amiről fogalmad sincs, a világ olyan dolgaival, amiről semmit se tudsz, ha belefutsz egy hozzám hasonlóba, ÉLETED VÉGÉIG, bánni fogod, ha ilyet merészelsz tenni. Egy hozzád hasonló gyáva, aki vagányságnak gondolja ezt a cselekedetet, az inkább égjen a pokolba. Köszi, szevasz kérdező.
2019. dec. 28. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
...és ezek az emberek köztünk élnek XD
2019. dec. 29. 02:47
 16/19 MoneTaliMonolisAmo ***** válasza:
100%
Hihi, :D Már ha emberek (Én) Na de mondjuk ki az igazat, senki se szeretné azt, ami a kérdésbe le van írva.
2019. dec. 29. 02:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd vagánykodhatsz fogak nélkül. Mert hogy egy sem maradna, az is biztos. Barom.
2019. dec. 29. 13:35
 18/19 a7x fan #193 válasza:
100%
Elkapnám a tökeit
2020. márc. 24. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet addig ütném amíg mozog. Még lehet, hogy tovább is. Hidd el, nekem megéri leülni a 15 évet, ha egy idióta barommal kevesebb lesz a földön.
2020. márc. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!