Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek az alábbi helyzetben?
Kérdező én értelmesen válaszolok:)
Nem, sőt ha tényleg gyengébb és alulmarad a barátom, inkább megvédeném őt. De az én szememben nem lesz soha vonzó olyan, aki bántja azt akit szeretek
De ez csak az én véleményem
Szerintem tegyük fel fordítva a kérdést, van egy barátnőd aki bejön, megjelenik mondjuk egy rondább csaj aki megveri, bunyóban legyőzi őt akkor te kit választanál?
Az állatvilágban az is előfordul hogy a nőstények harcolnak a hímekért.
Mit tennék az alábbi helyzetben. Szóval adva van valaki, aki " nem nagyon mertem közeledni feléjük" egy tutyimutyi senki akiben nincs elég hogy velem beszéljen, de bántalmazza a pasimat ?
1. Rendőrség, leszek tanú hogy megtámadtad és fizethetsz, de legalább a börtönben lesz neked is pasid.
2. Nem, biztos nem hagyom ott a pasimat. Én őt választottam, ő pedig engem, ezt nem fogja megváltoztatni semmi.
Reggel óta itt vagyok Gyakorin, de eddig a tiéd a leghülyébb kérdés. :D
,,Hiszen ő az erősebb, keményebb." - Nem igaz, én vagyok az erősebb, keményebb.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!