Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit tennétek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit tennétek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval van egy pasitok. Van egy fiú akinek nagyon tetszetek. Ugye a fiú számára egy komoly akadály az, hogy van egy pasitok. A fiú egyszer csak úgy dönt, hogy kihívja a pasitokat verekedni azért, hogy titeket megszerezzen. Tegyük fel, hogy a pasitok alulmarad vele szemben. Ebben az esetben ti szakítanátok a pasitokkal és összejönnétek ezzel a másik fiúval aki megverekedett értetek? Hiszen ő az erősebb, keményebb. Azért érdekel, mert vannak lányok a környezetemben akik tetszenek de eddig nem nagyon mertem közeledni feléjük és úgy hallottam, hogy a lányoknak bejön az, hogyha a fiúk verekednek értük.

2019. dec. 24. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Hülyegyerek
2019. dec. 24. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Kamu, erre veri a kisgyerek!
2019. dec. 24. 22:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én értelmesen válaszolok:)

Nem, sőt ha tényleg gyengébb és alulmarad a barátom, inkább megvédeném őt. De az én szememben nem lesz soha vonzó olyan, aki bántja azt akit szeretek

De ez csak az én véleményem

2019. dec. 24. 22:48
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem mért kérdezel ilyeneket teljesen egy értelmű ott hagyom a barátom át költözöm a te barlangodba aztán megyek gyűjtögetni míg te mamutra vadászol 😂😂
2019. dec. 24. 23:11
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem az őskorban élünk, szóval ha neki mennél a barátomnak, rád hívnám a rendőrséget inkább.
2019. dec. 25. 00:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tegyük fel fordítva a kérdést, van egy barátnőd aki bejön, megjelenik mondjuk egy rondább csaj aki megveri, bunyóban legyőzi őt akkor te kit választanál?

Az állatvilágban az is előfordul hogy a nőstények harcolnak a hímekért.

2019. dec. 25. 08:15
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit tennék az alábbi helyzetben. Szóval adva van valaki, aki " nem nagyon mertem közeledni feléjük" egy tutyimutyi senki akiben nincs elég hogy velem beszéljen, de bántalmazza a pasimat ?

1. Rendőrség, leszek tanú hogy megtámadtad és fizethetsz, de legalább a börtönben lesz neked is pasid.

2. Nem, biztos nem hagyom ott a pasimat. Én őt választottam, ő pedig engem, ezt nem fogja megváltoztatni semmi.

2019. dec. 26. 12:16
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Reggel óta itt vagyok Gyakorin, de eddig a tiéd a leghülyébb kérdés. :D

,,Hiszen ő az erősebb, keményebb." - Nem igaz, én vagyok az erősebb, keményebb.

18L

2019. dec. 26. 17:17
 19/19 anonim válasza:
100%
Nem tudom mi történt azóta de ez mindennek a legalja
2021. nov. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!