Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha a fiú túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha a fiú túl könnyen adja magát és nagyon zavarban van?

Figyelt kérdés
Nagyon bírok egy srácot, és elég egyértelmű, hogy ő is engem, de kicsit már sok, amit csinál... Mármint túl kedves, túl könnyen adja magát, és nagyon zavarban van. Pedig tudom, hogy másokkal olyan viccesen jó arc, és szeretném, ha velem is ilyen tudna lenni...
2019. dec. 15. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Adj neki időt, hogy feloldódjon a társaságodban..
2019. dec. 15. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:

"Könnyen adja magát"?

Te fiú vagy,vagy lány?

Ha lány vagy,akkor nem értem,hogy mi a gondod... ha te is "nagyon bírod", és ő is téged,akkor azért nem olyan meglepő,ha a fiú kezdeményez és nyomul. Nyilván azért nem olyan "viccesen jó arc" veled,mert nem azt szeretné,ha csak a haverja lennél.

2019. dec. 15. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nem írtam le jól, mi a helyzet. Én még nem tudom, mit szeretnék tőle, mert velem nagyon fura. Kb mindenben egyetért, bénák a viccei, stb. Másokkal meg olyan igazi jó társasági ember. És szerintem csak zavarban van... Hogyan lehetne feloldani?
2019. dec. 15. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
de hidd el, hogy ha összejöttök, és feloldódik, akkor ugyan olyan jófej lesz ;) idő...
2019. dec. 15. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Idővel addj neki időt, ha több időt töltesz vele felkell oldódjon elöbb utóbb!
2019. dec. 15. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!