Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a lányoknak könnyű partnert találni, míg a fiúknak nem?
Figyelt kérdés
Egy lány, ha dugni akar, akkor dugni is fog. Van miből válasszon. De ha komolyabb kapcsolatot keres, akkor sincs nehéz dolga. A fiúknak meg a fordítottja van. 100 lányból egy, ha szóba állna vele, míg a lányoknál 1 lányra jut 100 fiú, akik egy csettintésre leállnának velük. Értem én, hogy mindenkibe az van beleverve, hogy a fiúk kezdeményezzenek, de akkor sem értem, hogy mi az oka annak, ha pl itt valaki vagy kérdésben, vagy válaszban odaírja, hogy lány, akkor elönti a privi áradat, de a fiúk meg max b**iktól kapnak privit. Miért nem épp fordítva van??2019. dec. 14. 04:30
1/7 anonim válasza:
Nem minden fiú olyan szerencsétlen.
2/7 Balogh Bence 2019 válasza:
Biológia. A pasikban sokkal erősebb a szexuális inger. Kortól függően akár naponta többször is szükséged van a könnyítésre, a lányok többsége meg hetekig elvan, mire a falat kezdené kaparni.
3/7 anonim válasza:
Mert a lány választ, de megengedi azt a fiúnak, hogy hihesse: ő választott!
4/7 anonim válasza:
Most már azért jellemzőbb a fordított felállás is.
5/7 anonim válasza:
Itt a legtöbb lány olyan akinek még barátja se volt, szégyenlősnek azért nem írnak fiúknak csak arra várnak h egy-egy válasz után rájuk írjon valaki. Meg eleve sokan nem nézik jó szemmel ha egy lány kezdeményez.
6/7 anonim válasza:
Valamelyest ez így van, viszont hozzá kell tennem, nem sok a normális fiú aki rá mer írni lányokra. Sokszor zárkózottabb fiú a normálisabb, viszont ő vagy nem mer vagy nem akar ráírni lányokra. És egyébként aki nem könnyűvérű lány (pl. én) az szépen, kedvesen elutasítja a nem normálisakat és egy idő után nem is fogják keresni. (Saját tapasztalatok alapján.) Ja és szerintem nekem életemben összesen 100 fiú nem írt...
19L
7/7 anonim válasza:
Hát én akármelyik lánynak írok, sem kapok választ, még meg sem nézik. Pedig normálisan kezdeményezek, igaz nem kocsmákban, vagy máshol, az olyan snasz dolog. Mindig párral rendelkezőkbe bukok bele, és mondom nagyszerű. Az én radarom csak arra futja, pedig sok tetszik. Vagy eleve azt nézem ki belőle, biztos van valakije akkor meg minek. Hát érdekes dolog, írni jobb valahogy, így nem annyira kellemetlen szerintem ha elutasít vagy valami. 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!