Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban ennyire természetes, hogy 13-14 éves
lányoknak van "pasijuk"?
Elhanyagoló családokban gyakori. Normálisan nevelt lányok esetében nem.
2019. dec. 2. 22:00
Mivel rengeteg családban nem fogalalkoznak a gyerekekkel azok figyelem hiányosak lesznek. Kell nekik valaki aki szereti őket és mit látnak a neten meg a sok tinifilmben? Hogy a legjobb dolog ha az embernek van pasija. Mert az szereti foglalkozik vele, és ez az amire vágynak. Így összeszednek valakit. Persze nem minden kapcsolat ilyen, de egy 13 éves lány meg nem tudja mi az a szerelem, csak látta, hogy az milyen jó és ő is szeretne szerelmes lenni.
2019. dec. 2. 22:18
Velem rengeteget foglalkoznak a szüleim a mai napig, de az első szerelmem 14 évesen volt. Teljesen normális szerintem az ilyen, nem lettem tőle se prosti se lelki sérült. Egy 14 éves lány simán van már elég érett egy “tini kapcsolathoz”,a hormonok is dolgoznak már rendesen ilyen korban.
2019. dec. 2. 22:21
Amúgy ez a mai világban duma óriási baromság. 50 éve már 20 évesen gyereket neveltek a nők...
2019. dec. 2. 22:22
4!
Teljesen természetes, és nem a mai világban, 20-30 éve is az volt. Nyilván az a normális, ha mások a határok, mint egy 16, vagy 18 évesnél, de hogy kapcsolata legyen, abban semmi különös nincs.
2019. dec. 2. 22:27
14 körüli csajok némelyike baromi jól néz ki, én nem csodálkozok rajta.30+F
2019. dec. 2. 22:41
Soha nem értettem azt a felfogást, hogy egy 13-14 éves miért ne lehetne szerelmes? Ilyenkorban vannak a tini kapcsolatok, így szereznek tapasztalatot. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyből más alá fekszenek,de szerintem igenis normális. Régen is ez volt, méghozzá az emberek 18 évesen már házasodtak.
2019. dec. 2. 23:03
Ugyanannyira, mint a tegnapi világban.
Komolyan, kezd tele lenni a tököm azzal, hogy minden második kérdésben úgy tekintenek 2019-re, mintha egy másik dimenzió lenne.
Halkan megsúgom: ez 10-20-30-40-50 éve sem volt másként. Csak akkor nem volt divat megrökönyödni azon, hogy annak is vannak érzelmei, akinek nincs még szavazati joga. Olyannyira nem, hogy ez igazából az egészséges személyiségfejlődés feltétele. Nyilván az adott életkori sajátosságoknak megfelelően kell ennek működni, de nincs abban semmi szokatlan, ha egy kisiskolásnak,v agy netán óvodásnak van "barátnője" vagy "barátja".
2019. dec. 3. 01:23
Mintha "bezzeg az én időmben" nem így lett volna...
2019. dec. 3. 09:57
nekem is volt 4 eve annyi idősen boomer
2019. dec. 3. 18:18
Kapcsolódó kérdések: