Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek a természetes szőrös láb tetszik vagy a trimmelt egy fiún?
21 éves vagyok, és a lábam szőrös. Nekem így annyira nem jön be magamon, de a borotvált meg még úgysem, azt elég gusztustalannak tartom. Viszont a trimmelt szőrzet tetszik. Mivel focizom van egy kis vádlim is, és az erek is szépen dudorodnak, így gondoltam lenyírom rövidre.
Szerintetek hagyjam inkább természetesen vagy ne?
Engem igazából nem érdekel hogy egy fiúnak milyen a lábán a szőre, addig amíg van!
Ha nincs az szerintem taszító, de leginkább természetesen szeretem :)
Jó, hát most mindenkinek beugrik egy ilyen láb, ami tényleg jól néz így ki, de nekem nincs ilyen vastag lábam, nem is barna és ennyire még a szőr sem dús rajta.
Ezek tudatában sem lehet vele semmi baj?
Jézus, Mária, egy undorító majom, akit belinkeltél!
Nem gusztustalan a borotvált féfiláb! Nekem egyik férfikollégám borotválja, és nagyon jól néz ki. Egy másik nem borotválja, de annyira finom, pihés szőr van rajta természetes mivoltában, hogy simán borotváltnak lehet hinni.
Egy kis szőrt hagyhatsz rajta, ha neked nem jön be a borotvált. De hosszú szőrszálakkal ne takard el. Tehát, ha hosszú, nyírjál vissza belőle. Olló a legjobb megoldás szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!