Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az olyan srácok mint ő?
2019. nov. 28. 20:24
1/7 anonim válasza:
Nem különösebben. Valamiért nagyon utálatos feje van.
18/L
2/7 gublug válasza:
Elég mű. Valakinek meg akar felelni. Nem magát adja. Rárántanánk egy kést összecsokizná magát, sehol se lenne a nagy keménysége. A természetesek és higgadtabbak jobbak.
3/7 anonim válasza:
Nekem sem jön be annyira, legalábbis kinézetre tuti nem.
5/7 anonim válasza:
Hát.. nálam ha valaki alapból szaggatott cuccokban van, kicsit hátrány, meg ez a fura haj is fura 😃. De ha a ruhája meg a haja más lenne meg nem ilyen babás lenne (csupasz arc), akkor igen. (A képek közül inkább az 1., amire esne a választásom ha ebből a 4ből kellene választanom) 19L
6/7 anonim válasza:
Lófogai vannak, meg idegesítő a feje (nem tudom megmagyarázni)
7/7 anonim válasza:
Nekem pl nagyon is bejön az ilyen. Sok fiú örülne ha így nézhetne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!