Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönnek az airsoftos srácok vagy inkább ciki?

Figyelt kérdés

2018. jún. 12. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem nem nagyon érdekel, mit sportol egy srác, ha tetszik, akkor, ha pnina balerina lenne az se zavarna, meg egyébként is úgy vagyok vele, hogy a sport az sport, nem lehet ciki olyasmi, amit az adott illető élvez csinálni.😄

Amúgy szerintem a kifejezetten menő sportok közé tartozik, én is szívesen kipróbálnám.😁

16/l

2018. jún. 12. 17:50
 2/2 Gregoryj Borodin válasza:

Hát. Saját tapasztalatból tudok beszélni.

Nem igazán értik,hogy ez miért is jó. Bár a mostani tiniktól mit is várhatunk el?

Talán 1-2 lánnyal találkoztam aki nem airsoftozott és érdekelte ez a hobbi meg hasonló. De ők nem is voltak cicababák. Ez is olyan,hogy ki kell fogni azt a lányt aki támogat. Engem már néztek le meg cikiztek emiatt.

Viszont én élvezem csinálni. Úgy gondolkozok,hogy ez egy sport és szeretnék egyre jobb lenni benne. Ki tudja. Lehet egyszer az airsoft is olyan lesz,mint a paintball és lesznek versenyek. Ha a barátnőd katonai beállítottságú vagy érdeklődik az ilyesfajta sport iránt nyert ügy. Amúgy meg pislognak rád,mint hal a szatyorban.

2018. jún. 14. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!