Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van?
Figyelt kérdés
Van egy osztalytarsam (fiu) aki szinte minden nap irogatott nekem facebookon es tok jokat elbeszelgettunk. Sok szep dolgot mondott ram es kb mar azt is burkoltan bevallotta h bejovok neki. Ketszer talalkoztunk eddig sulin kivul, akkor is jol elvoltunk bar azt furcsalltam benne h egyfeszt csak magarol beszelt folyamatosan es nagyon probalta magat fenyezni. Na de nem is ez a lenyeg, hanem jovo heten a suliban egesz heten levegonek nezett csak neha szolt hozzam. Egyik nap se irt ram, amit nagyon furcsalltam igy hat rairtam penteken h haragszik e ram. Azt mondta h dehogyis minden rendben. Utans valtottunk par szot, aztan megint nem valaszolt. Azota sem keres pedig mar jopar nap eltelt azota, nem beszelunk. En meg nem akarok zargatni. Csak nem ertem h mi valtozott meg benne. Szerintetek?:/ 19/L2019. nov. 25. 11:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!