Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúkkal kapcsolatos tanácsot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúkkal kapcsolatos tanácsot szeretnék. Mi a véleményetek a helyzetemról?

Figyelt kérdés

Most 23 éves vagyok.

Volt egy 4 éves kapcsolatom,fél éve szakítottam a barátommal.

Azóta megismertem egy férfit, aki 30 évesi. Szimpatikusak vagyunk egymásnak, és jól érezzük magunkat együtt, vonzódunk egymáshoz, viszont különbözünk. Sok a kínos csend van és van, hogy nincs miről beszélni, nincs téma.

A volt párommal ritkán, de van, hogy beszélünk és órákat tudunk beszélgetni.

Ő újra össze szeretne jönni (ő szakított velem anno) és én is örülnék neki, de félnék, hogy az lenne rövid időn belül, mint régen a kapcsolatunk végén, hogy más lányok kezdik el érdekelni, és újra otthagy. Emellett, lehet, hogy nem tudnék benne megbízni újra.

Az idősebb férfi érdekel és szívesen megpróbálnám vele is, viszont tőle nem kapnám meg azt a figyelmet, szeretetet és törődés. Ezt érzem /látom a 3 hónap alatt, amíg ismerkedünk. Nála sem érzem azt, hogy tartós kapcsolatot tudnék vele alakítani,mivel több, mint 10 barátnője volt. Különböző kalandjai, illetve más szinten is állunk. Ő gazdag, sok barátja van, magasan van nála a léc az élet minden területén, míg én egy egyszerű falusi lány vagyok. Attól. Is félek, hogy ez hamar kiderülne hogy nem. Iilunk össze. Ahoz túl jól érzem magam vele, hogy eldobjam, viszont nem elég jól, hogy komolyra fordítsam a dolgokat a kételyek miatt.

2019. nov. 20. 22:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hagynod kellene mindkettőjüket és kicsit egyedül maradnod. 4 év azért hosszú idő volt, talán most egy kis időd magadra kellene szánnod és senki mással nem foglalkozni.
2019. nov. 20. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!