Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen egy tökéletes srác? Külsőleg, belsőleg milyen tulajdonságok fognak meg leginkább benneteket?

Figyelt kérdés
Elsősorban 16-18éves lányok/hölgyek véleménye érdekel. Vannak olyan hobbik, amit vonzónak találtok? (Pl.: motorozik, quadozik a srác) Mi az, amit elsőre megnéztek az ellenkező nemen? Minden hasonló információ érdekelne. Remélem minél többen válaszoltok, hogy mi fiúk minél pontosabb képet kapjunk arról, hogy hol és mennyit kéne fejlődnünk/változnunk. A válaszokat előre is köszönöm😀

2019. nov. 9. 16:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Olyan mint Colin Farrel 💛
2019. nov. 10. 01:52
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

1. Nem bókol nekem minden egyes alkalommal, mert inkább zavaró, mint vonzó

2. Viselkedjen úgy velem, mint egy haverjával/barátjával, ne úgy, mint egy "lánnyal", akivel csak azért kéne máshogy viselkedni, mert ő egy lány

3. Ne adjon kéretlen tanácsokat

4. Ne tapadjon rám 0-24-ben, akár élőben, akár messengeren

5. Legyen figyelmes és megértő

6. Lehessen vele viccelődni, h.ülyéskedni, ökörködni

7. Értsen meg (ez a legnehezebb dolog a világon xd)

Kinézetre legyen igényes, ne legyen szakálla/bajusza, fültágítója, ne legyen agyontetovált. De az álompasim örökké egy sovány, szőke, kékszemű pasi marad :D

2019. nov. 12. 19:48
 13/18 A kérdező kommentje:
Szőke, vékiny vagyok zöld szemmel :)
2019. nov. 13. 17:47
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom,hogy még érne is valamit a válaszom,de azért le írom.

Belső:

Oda figyelő,nekem ez nagyon fontos.Én is próbálok mindenre figyelni,de nem szeretem mikor felemlegetek valamit és ilyen választ kapok:"Oh nem is emlékeztem,hogy ilyet mondtál."Egyértelműen vannak részletek,amiket nem zavar ha nem tudd,de a fontosabb dolgokra emlékezzen.Kedves és bújós.Plusz pont,ha szeret főzni/sütni.Szerintem romantikus az együtt főzés/sütés.(Nem azt jelenti,hogy tudnia kell jól)Társasjátékokat szeretem így az is plusz pont.Ne utáljon sportolni én néha szeretek pl. pingpongozni,kosarazni.Szeretem a verseny szellemet.(nem akar direkt hagyni nyerni.)Legyen véleménye,de ne legyen olyan hogy:"Amit én tudok,csak az lehet a helyes".Jó humorú.

Külső:170cm-től nekem már jó.A hosszú hajat is szeretem(vállig max),a túl rövidet viszont nem.Göndör vagy sima,szőke haj zöld szemmel.(Ahhoz képest csak fekete hajú kiszemeltem volt,úgyhogy ez csak egy ideál.Többségébe egyikük se felelt meg a leírásnak.)

2020. ápr. 28. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

A külső idealom :göndör sötétbarna haj, mogyoró barna szemek, magas kb 180, kicsit izmos amúgy a szemüveg is lehet vonzó

Belső ideal:legyen őszinte, hűséges, vicces de lehessen vele komoly dolgokról is beszélni és megerto

Ha muszáj lenne hobit mondani akkor mindenképpen valami sportot írnek talán a focit de igazabol ez nem fontos. A mosolyat mindenkepp. Persze ez most személyes vélemény minden ember más és más. Én nem ragaszkodtam soha a külső idealomhoz mindenkiben van valami vonzó. 16/l

2020. máj. 1. 02:38
 16/18 SziaJociVagyok:)) ***** válasza:
81%

180cm szálkás testalkatú

Rövid fekete haj, szemöldök pc

Billiárd bajnok,szakács

Ez vagyok én :DD

18/f

2020. máj. 1. 02:54
 17/18 anonim válasza:
62%
Én odavagyok a deszkás sraccokért és természetesen utálok sztereotipiakat gyártani magamban egy masik személyről szoval inkabb megismerem az illetőt. Nekem az hogy valaki hogy nez ki az eltörpül, ha kiderül hogy az illető humoros, kedves, de nem nyálas és nem is nagyon ragaszkodó. Viszont látni rajta hogy komolyan szeret es ha más lányokkal lóg akkor is megbizhatok benne, mert tudom hogy nekik semmi esélyük. En nem vagyok egy halál féltékeny ember de azert tudja a határokat. Fontos hogy szeresse az izgalmat es szeressen utazni es tudjuk egymást tanítani különféle dolgokban. Ne legyen sértodekeny es lusta. Inkabb humoros de ha kell tudjon komoly lenni. Ne cukiskodjon mert attol szívinfarktust kapok ha egy sracc lanyosan viselkedik, mert azt akarja hogy aranyosnak találjam xddd viszont megis bejön az ha valaki egy kicsit gyerekesen aranyos és ügyetlen. Merjen megprankelni es beoltani de azert a tisztelet is maradjon meg. Növelje az onbizalmamat es akk en is kölcsönösen novelem az ovet *-* :"3. Nemtudom hogy létezik e ilyen ember egyaltalan.... Xdd viszont siman megtetszhet egy szöges ellentéte is annak amit most felsoroltam. Egy visszahúzódó bujosabb aranyosabb sracc aki kissé szűkszavú es lehet vele lustulni az agyban ugy hogy csak egesz nap beszélgetünk. De a humor az alap.
2020. máj. 17. 02:07
 18/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem olyan friss kérdés de azért leírom. Nekem a külsőnél csak annyi a lényeg, hogy a teste karban legyen tartva és ápolt legyen (ne legyen elhizva.) Legyen jó és hasonló humora, mint nekem. Értelmes, lehessen vele beszélgetni. Értékelem ha hasonló a zenei ízlése. Nálam fontos, hogy türelemre legyen és nyugodtabb típus. Élet vidám. Engem nagyon taszít ha egy fiú hisztis és pletykas
2020. jún. 1. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!