Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen egy tökéletes srác? Külsőleg, belsőleg milyen tulajdonságok fognak meg leginkább benneteket?
1. Nem bókol nekem minden egyes alkalommal, mert inkább zavaró, mint vonzó
2. Viselkedjen úgy velem, mint egy haverjával/barátjával, ne úgy, mint egy "lánnyal", akivel csak azért kéne máshogy viselkedni, mert ő egy lány
3. Ne adjon kéretlen tanácsokat
4. Ne tapadjon rám 0-24-ben, akár élőben, akár messengeren
5. Legyen figyelmes és megértő
6. Lehessen vele viccelődni, h.ülyéskedni, ökörködni
7. Értsen meg (ez a legnehezebb dolog a világon xd)
Kinézetre legyen igényes, ne legyen szakálla/bajusza, fültágítója, ne legyen agyontetovált. De az álompasim örökké egy sovány, szőke, kékszemű pasi marad :D
Nem tudom,hogy még érne is valamit a válaszom,de azért le írom.
Belső:
Oda figyelő,nekem ez nagyon fontos.Én is próbálok mindenre figyelni,de nem szeretem mikor felemlegetek valamit és ilyen választ kapok:"Oh nem is emlékeztem,hogy ilyet mondtál."Egyértelműen vannak részletek,amiket nem zavar ha nem tudd,de a fontosabb dolgokra emlékezzen.Kedves és bújós.Plusz pont,ha szeret főzni/sütni.Szerintem romantikus az együtt főzés/sütés.(Nem azt jelenti,hogy tudnia kell jól)Társasjátékokat szeretem így az is plusz pont.Ne utáljon sportolni én néha szeretek pl. pingpongozni,kosarazni.Szeretem a verseny szellemet.(nem akar direkt hagyni nyerni.)Legyen véleménye,de ne legyen olyan hogy:"Amit én tudok,csak az lehet a helyes".Jó humorú.
Külső:170cm-től nekem már jó.A hosszú hajat is szeretem(vállig max),a túl rövidet viszont nem.Göndör vagy sima,szőke haj zöld szemmel.(Ahhoz képest csak fekete hajú kiszemeltem volt,úgyhogy ez csak egy ideál.Többségébe egyikük se felelt meg a leírásnak.)
A külső idealom :göndör sötétbarna haj, mogyoró barna szemek, magas kb 180, kicsit izmos amúgy a szemüveg is lehet vonzó
Belső ideal:legyen őszinte, hűséges, vicces de lehessen vele komoly dolgokról is beszélni és megerto
Ha muszáj lenne hobit mondani akkor mindenképpen valami sportot írnek talán a focit de igazabol ez nem fontos. A mosolyat mindenkepp. Persze ez most személyes vélemény minden ember más és más. Én nem ragaszkodtam soha a külső idealomhoz mindenkiben van valami vonzó. 16/l
180cm szálkás testalkatú
Rövid fekete haj, szemöldök pc
Billiárd bajnok,szakács
Ez vagyok én :DD
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!