Lányok, mik azok a külső tulajdonságok ami miatt eleve felejtős egy srác számotokra?
Ha sokkal alacsonyabb nálam. Néhány cm nem zavar.
Ha igénytelen, ápolatlan. Pl. zsíros, korpás haj, nagy körmök, koszos, gyűrött ruha.
Ha extrém sovány vagy kövér.
Ha van rajta valami feltűnő, ami nekem nem tetszik. Pl. nekem nem tetszik a raszta haj, a hosszú haj, a piercingek. Vagy pl. múltkor láttam egy srácot, akinek az arcán volt tetoválás. Hát nem tudnám elképzelni, hogy a párom legyen.
Akit megismerek, megszeretek, az mindenki megszépül a szememben. Persze ez nem a fenti esetekre vonatkozik. :)
Rengeteg olyan dolog van, ami nem szimpatikus vagy épp nem kifejezetten tetszik valakin (kövérség, borotvált szemöldök, bazinagy fültágító, rohadó fogak stb.)
De azért attól, hogy valaki elsőre nem "ideál", attól még bele lehet szeretni. Konkrét példa: nekem pl. sosem tetszettek a túlsúlyos emberek, mindig is a vékonyabb, szálkásabb pasik jöttek be. Erre jött a jelenlegi párom, akit a jelentős túlsúlya ellenére is megszerettem.
Divatmajom stílus, testmódosítások, ápolatlanság és egyéb extrém esetek...
Ha nekem szimpatikus valaki, mindig megszépül a szememben. Még emlékszem mikor először megláttam a jelenlegi páromat, nem igazán tetszett... de most már odavagyok a külsejéért is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!