Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni? , nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? , nem tudom mi lehet a probléma

Figyelt kérdés

1 hónapja lefeküdtem párommal védekezés nélkül (nem ment el belém, mielőtt támadás érne tudom hogy az elő váladék is gondot okozhat) az eset után elmentem és irattam fel esemény utánit be is vettem, normálisan mikor kellett meg is jött, azt kell tudni mikor lefeküdtünk kB az utolsó napjaimban voltam a menstruációnak.

Viszont most peteeresem van és újra megjött mint ahogy szokott általában? Kérdezem én hogy a magas hormon tartalmú gyógyszer miatt van vagy mi lehet e mögött?

2019. nov. 9. 07:29
 1/2 anonim válasza:
Ha esemény utánit veszel be teljesen felbprul a hormonháztartásod. Lehet hogy még következő hónapban sem áll be. Egyik ismerősömnek 3 hóbapig össze-vissza jött meg neki a menstruációja. Inkább védekezzetek,mint ilyet vegyél be, mert nagyon megterheli a szervezetet.
2019. nov. 9. 08:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezért kell védekezni,nem felelőtlenül szexelgetni.
2019. nov. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!