Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz és valami probléma van velem hogyha nálam kb 10 max 15 évvel idősebb pasik is bejönnek?
Néha van olyan hogy meglátok egy nálam jóval idősebb férfit az utcán és elhangzik a fejemben hogy: De jóképű!
Most nem 50-60 éves férfiakra gondolok hanem 30 max 35 évesekre. Persze lehet hogy megtetszett már egy 40 valahány éves is, csak nem nézett ki annyinak. És nem csak idősebb férfiaknál tapasztalom hogy vonzódom hozzájuk. Persze vonzalomnál semmi több. A saját korosztályomban lévő fiúkkal is gyakran megesik ugyanez. De előfordul hogy nálam idősebb férfiak is megtetszenek. Mondták már rám hogy hamar, korán érő ember vagyok.
Szóval ez nagyon nagy baj? :/
16/l
Dehogy baj! A férjem 20 évvel idősebb, nagyon jól megvagyunk együtt. Volt 25 évvel idősebb pasim is, nekem ők jönnek be.
35/N
Detto igy vagyok
Szerintem nem baj
Hidd el ok is megneznek minket, es nem erdekli oket h tinilanyok vagyunk de altalaban nem akarnak semmit...
Nem vagy egyedi eset
#9, hülyeség amit írsz. A kérdező korabeli srácok tök éretlenek. 20-25 felett kezd értelmes lenni egy férfi. A kérdező meg szerintem van már ezen a szinten.
Kérdező, teljesen oké, csak majd vigyázz a kapcsolatokban, hogy olyanba menj bele, amit te is akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!