Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A többiek szerint k***a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többiek szerint k***a vagyok Szerintetek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek nagyon tetszem, azt szeretné, hogy járjunk (de én még egyenlőre nem szeretném) És van egy barátja akivel én is jóban vagyok, és mondta, hogy adjak neki egy puszit az arcára, és megpusziltam
2019. okt. 23. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég buták a "többiek".
2019. okt. 23. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem emiatt nem leszel az.
2019. okt. 23. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves vagy? 9?
2019. okt. 23. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt még nem vagy az. Egyszerű figyelmesség, kedvesség, részedről nem elutasított kérés (talán épp azért mert neked is jólesett...).
2019. okt. 23. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. A többiek meg nincsenek tisztában a szó jelentésével,ill.az eredeti k*rv@kkal.
2019. okt. 23. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
arcrapusziba nincs semmi, haverom csaj mindig mondja miért nem ölelem meg, de hát én kezelek, az ölelés az olyan bu zis.
2019. okt. 23. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tisztázzunk valamit gyerekek!

A kur_va (rendes nevén prostituált) anyagi javakért nyújt szexuális szolgáltatást. Gyanítom nem kaptál érte pénzt. Másrészt egy puszi nem szexuális szolgáltatás (mondjuk ha arcra adják, ezt még hozzáteszem :D )

A rib_anc pedig nem pénzért csinálja, hanem élvezetből, és fűvel-fával. Ám szex itt sem volt

Te egyszerűen cuki voltál, hogy megpusziltad azt a fiút. Nem kell ezt túldimenionálni. A keresztapádat is biztos megpuszilod, mégse akarsz dugni vele. Ennyi a történet.

2019. okt. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!