Nagyon alacsony vagyok a koromhoz képest és sokan piszkálnak miatta meg amúgy is zavar. Majdnem egy fejjel magasabbak mint én. Azért odalennt sem nagy, mert ahogy a többiek által elmondott méret szerint nem nagy az enyém. Szerintetek ez hogy van?
Figyelt kérdés
Remélem tudtok segíteni ezzel kapcsolatban.Előre is kíméljetek a "hülye" kérdésektől.2019. szept. 26. 20:57
1/6 anonim válasza:
Nem írtad, mennyi idős vagy. Simán lehet, hogy te még csak ezután fogsz nagyot nőni, később, mint a többiek.
Amúgy nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Akinek ez okoz örömet, az akkor is beléd kötne, ha magasabb lennél nála, vörös lenne a hajad, szemüveget viselnél stb., tökmindegy neki az indok, csak ekézhessen valakit. Sz.rd le.
2/6 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy 10-14-18 évesen van ez. Számít az is, hogy mit örököltél. Van aki még 20 éves kora körül is nő.
4/6 anonim válasza:
Attól nem leszel nagyobb, ha piszkálnak miatta. A hormonrendszer nagyon bonyolult, a nemi hormonok gátolják a növekedési hormon elválasztást, tehát a korán érők többnyire alacsonyak maradnak.
5/6 anonim válasza:
21:31: hát ennek szerintem épp az ellenkezője az igaz.
6/6 anonim válasza:
majd nősz még
a piszkálók akkor mással piszkálnának
vágj viszza! de szellemesen, és úgy hogy a többiek a piszkálón nevessenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!