Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok szakítani a barátnőmmel?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel lassan fél éve együtt vagyunk. Eleinte minden jó volt, de az utóbbi 2-3 hétben kezdtek megváltozni a dolgok. Mostanában egyre kevésbé érzem, hogy szeret. Ha telefonálunk, akkor is úgy érzem, hogy igazából semmi kedve beszélni, meg máshogy is írunk egymással. Régebben nagyon gyakran mondta, hogy szeret, ma már sokkal ritkábban. Ha élőben találkozunk, akkor minden rendben van, sokat csokolózunk, érzem, hogy szeret, de ha beszélünk, egyáltalán nem. Azt hiszem már nem boldog mellettem. Tisztában vagyok vele, hogy gyakran idegesítő vagyok, de próbáltam változtatni, ő mégsem változott semmit. Erősen gondolkozok a szakításon, de még látok esélyt, hogy minden rendbe jöjjön. Szerintetek mi lenne a helyes megoldás?
2019. okt. 20. 20:55
 1/4 anonim válasza:
100%

Uljetek le es mond el ezt neki oszinten.

Egyut jussatok megoldasra!

2019. okt. 20. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is először próbáljátok meg megbeszélni a dolgaitokat. Mondd el azokat a dolgokat amik bántanak téged. A beszélgetés után rá fogsz jönni mit kell tenned.
2019. okt. 20. 21:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Most például le akarja mondani a következő talinkat, mert találkozna egy fiú haverjával, és most tudta meg, hogy ő csak akkor ér rá, mikor mi is taliztunk volna. Ezek után már nem sok reményt látok.
2019. okt. 20. 21:45
 4/4 Klau97hun ***** válasza:
100%
Over
2019. okt. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!