Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik évszakban a legnyomaszt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik évszakban a legnyomasztóbb a magány?

Figyelt kérdés
Itt a szép ősz, és rossz belegondolni az egyedüllétbe
2019. okt. 15. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem télen, de ki tudja
2019. okt. 16. 00:00
 2/10 anonim ***** válasza:
72%

Télen miért? Embert nem látsz az utcán, a karácsonyonon és szilveszteren kívül csak szülinapi bulik vannak meg itt-ott egy-egy házibuli. A párok, családok is otthon ülnek a hideg időben azt' bambulják a képernyőt. (Én is, minden évszakban.)

Na de nyáron! Kiürülnek a netes fórumok, a chat programok nem futnak úgy, egy jó vetélkedő nincs a tévében, az utcák, strandok, szórakozóhelyek tele vannak, mindenki pörög, tervez, megy ameddig a tárcája és a szabadideje engedi, általában jókedvűen, a barátaikkal, családjukkal, párjukkal. Akik fiatalok meg otthon maradnak inkább összeülnek online, játszani valamit. Ott is csak azt látod, hogy milyen jól érzi magát egy csapat ember.

Te meg vagy egyedül és nézheted őket, hogy milyen boldogok egymással. És nem tudod elkerülni, mert mindenhol ott vannak, mindenhol azt látod és hallod, hogy mennyi érzésben, élményben van része másoknak.

A nyár szr.

2019. okt. 16. 00:26
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
A legtöbb magányos ember karácsony környékén lesz öngyilkos, ez tény.
2019. okt. 16. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Amikor magányos vagy, magasról teszel arra, hogy milyen évszak van.
2019. okt. 16. 01:02
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Számomra télen,nyilván a karácsony miatt is,illetve a hideg miatt beszorulsz a házba,sokkal előbb észreveszem,hogy magányos vagy mint pl nyáron.
2019. okt. 16. 01:04
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Én most ősszel kezdtem el érezni. Megláttam a színes fákat, és így gondolkodtam, hogy nekem miért nincs senkim, akivel ott sétálhatnék a fák között. Ilyen gondolatok nem jöttek elő sosem, csak most.

De egyébként az összes évszakban majdnem ugyanolyan nyomasztó!

2019. okt. 16. 06:40
 7/10 Lazy Lover ***** válasza:
83%
Nyàr meg õsz nàlam
2019. okt. 16. 09:35
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem mindegyikben az
2019. okt. 16. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem nyáron azért nem annyira mert akkor tudsz találkozni a barátaiddal és bárhova el tudsz menni mert tök jó idő van. Viszont télen otthon ülsz egyedül amikor valakivel is ülhetnél de nem tudsz mert nincs senkid és semmit nem tudsz csinálni így számomra akkor rosszabb. De persze ember függő.
2019. okt. 16. 19:24
 10/10 anonim válasza:
100%
Számomra tèl ès nyár , előttem válaszolók által leírtak miatt.
2019. okt. 18. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!