Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik évszakban a legnyomasztóbb a magány?
Télen miért? Embert nem látsz az utcán, a karácsonyonon és szilveszteren kívül csak szülinapi bulik vannak meg itt-ott egy-egy házibuli. A párok, családok is otthon ülnek a hideg időben azt' bambulják a képernyőt. (Én is, minden évszakban.)
Na de nyáron! Kiürülnek a netes fórumok, a chat programok nem futnak úgy, egy jó vetélkedő nincs a tévében, az utcák, strandok, szórakozóhelyek tele vannak, mindenki pörög, tervez, megy ameddig a tárcája és a szabadideje engedi, általában jókedvűen, a barátaikkal, családjukkal, párjukkal. Akik fiatalok meg otthon maradnak inkább összeülnek online, játszani valamit. Ott is csak azt látod, hogy milyen jól érzi magát egy csapat ember.
Te meg vagy egyedül és nézheted őket, hogy milyen boldogok egymással. És nem tudod elkerülni, mert mindenhol ott vannak, mindenhol azt látod és hallod, hogy mennyi érzésben, élményben van része másoknak.
A nyár szr.
Én most ősszel kezdtem el érezni. Megláttam a színes fákat, és így gondolkodtam, hogy nekem miért nincs senkim, akivel ott sétálhatnék a fák között. Ilyen gondolatok nem jöttek elő sosem, csak most.
De egyébként az összes évszakban majdnem ugyanolyan nyomasztó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!