Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted miért ilyen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Potyacsillagvirag88 kérdése:

Szerinted miért ilyen?

Figyelt kérdés

Szóóval , a következő a helyzet

szóval adott 2 fiú, az egyik az osztálytársam ő legyen pl Ákos a másikkal meg tesin vagyunk össze vonva ő legyen Dávid (mármint az osztályával)

És így Dávid rám írt messengeren és így el kezdtünk beszélgetni stb, rendes srác meg minden tényleg nagyon normális és így egyik este kérdezte hogy meg e várjon reggel a buszmegállóba,és mondtam hogy Ákos be visz mert megkérdezte nincs e kedvem vele menni , és igent mondtam Ákosnak, és így másnap ír Dávid hogy neki ez milyen rosszul esett hogy más fiú visz be engem stb stb, És mondtam neki hogy nem is értem miért esik neki rosszul mert szimplán fiú barátom Ákos és úgyis arra jön amerre lakok mert nem messze van tőlünk az iskola...

És így bocsánatot kért azért hogy rosszul viselkedett és hogy nem akarta hogy feszült legyen köztünk a ,,hangulat", okés itt meg beszéltük a dolgokat..

Megkérdeztem Ákost hogy mit fizessek azért amiért be szokott vinni suliba mert ugye azért neki is kell csak tankolni...És mondta hogy nem kell semmi elég ha megiszunk igy suli után valamit.

aztán múlthét szerdán voltunk kirándulni és ugy volt megbeszélve Ákossal hogy ha haza jöttünk kirándulásról ugye elmegyünk akkor megiszunk egy sört..

Aztán így elmentünk megittunk egy sört majd így elmentünk kocsizni meg beszélgettünk Ákossal.

És csütörtökön elmondtam Dávidnak mert kérdezte hogy miket csinaltunk kiránduláson, hánykor értem haza stb stb.És el mondtam hogy 6:20kor már xy.on voltunk és olyan 9korül értem haza ahogy Ákossal maradtam egy kicsit, és így látszott rajta hogy nem tetszik neki, így mondtam hogy ne gondoljon bele semmit mert nincs köztünk semmi és nem is lesz,.És mondta Dávid hogy oké,

És ki mentem aznap szünetbe a folyosóra mert ilyen előadást tartottak a termünkbe és nem akartam ott lenni, és Dávid haverja mondta hogy jöjjön már oda hozzám Dávid , és így hallottam és hirtelen felnéztem és láttam hogy nem akar oda jönni, és hogy nincs kedve,,.. De mégis oda jött ..

Az előtt meg mindig ő hívott ki meg ilyenek..

És mondta hogy mi a baj fura vagyok , és mondtam neki hogy nyugi nem végette jöttem ki és nem kell ide jönnie kényszerből mert láttam hogy nem akarsz ide jönni aztan nem szolt semmit be csöngettek majd elment ő is és én is ..

Miért csinálja ezt ? Egyik pillanatban kedves másikban meg egy igazi bunkó.

Azt már le vágtam hogy be jövök neki + be is vallotta

de nem értem miért ilyen féltékeny amikor együtt sem vagyunk meg semmi...

2019. okt. 10. 15:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól még hogy nem vagytok együtt lehet hogy a te ártalmatlan közeledésedet ő jelnek veszi. Nyilván rosszul esik neki hogy te egy másik sráccal kocsikázgatsz, meg hasonlók amikor neki bejössz. Lehet jobb lenne ezt tőle megkérdezni hogy miért ilyen, hiszen jóba vagytok úgyis.
2019. okt. 10. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a feléig olvastam el kb (istenem, tipikus mai lányok, ezért is keresek magam mellé olyat aki visszahúzódó:D)

Figyelj már, az igaz hogy én tulzottan féltékeny lennék szerintem, de ha tetszel egy fiunak, akkor mégis mit vársz tőle ha másik fiúval foglalkozol? Én ilyen esetbe úgy hagynálak ott mint a franc már ne haragudj, ha egy fiú kedvel és te is őt akkor ne más srácokkal nyalasd már a segged hanem mondjuk sétálj vele stb, ha nem tetszik meg ne szivasd feleslegesen ennyire egyszerű.

Annyira várom már hogy egy lány ilyen beleéléssel arról írjon hogy félénk, nem olyan mint a többi mai összes lány és hűséges párkapcsolatot szeretne EGYETLEN fiúval.. :D Ti meg itt még ilyen lazán írjátok hogy amúgy 2 fiúval szórakoztok, még ha nektek le sem esik de na.. Tipikus tizenévesek, ebből sem lesz "hűséges" kapcsolat, hagyd a francba szerintem.. Ne szivasd azt a szerencsétlen srácot

18f

2019. okt. 10. 16:34
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor most elmondom hogy nekem a ,,Dávid ,, srac az aki tenyleg ,vonzodom hozza “ mert akkor nem hivtam volna ot talira mar vagy 4x ugy h csak 2 hete ismerem, es Akost fiu haveromnak tekintem :) és én attól nem akarok semmit

Nem érzem magam emiatt rossz embernek hogy ha valaki fel kínálja azt hogy bevisz iskolába úgy hogy igenis el fogadtam,.

És igen tizen éves vagyok, de nem mondanám magam olyannak mint a többi lány ugyanis az előző kapcsolatom 9 hónapig tartott (Ő volt az első barátom, és NEM adtam be nála a derekam!!! ) és ott is én voltam az a fél akit a baratja a legjobb barátnőjével csalt meg :) ( itt most ne arra gondolj hogy most a Dávid nevű sráccal ugyan azt tenném amit velem a barátom) de igy azert jo ha tudod a sztorit :)

2019. okt. 10. 17:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval mielőtt az egész lányt általánosítod előbb gondolkozz el😋
2019. okt. 10. 17:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted? Te mit szólnál ahhoz,hogy ez a Dávid gyerek egy másik lánnyal kocsikázgatna? Na?
2019. okt. 10. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de a legtöbb lány ilyen. És a fiúk is többnyire. Én 18 vagyok nekem is nemrég volt az első kapcsolatom, és mivel eldobott mint a szart és senki másnak nem kellek mert mindenki dugópajtit keres igy már élni sincs kedvem, olyan szörnyű emberek vannak.. Sok sikert, de akkor ne szórakozz a fiú "csak haveroddal" hanem mutasd a srácnak hogy érdekel. Én sem lennék úgy egy lánnyal hogy közbe más fiuval nyomul. Csak tanács :) És bocs ha megsértettelek.

18f

2019. okt. 10. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz😊
2019. okt. 10. 19:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!