Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az lenne a kerdesem hogy nez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Danika20040614 kérdése:

Az lenne a kerdesem hogy nez engem egy fiu az osztályban es en is fiu vagyok es raadasul meleg is, miert van hogy néz engem ez a srac?

Figyelt kérdés

#Szerelemdoki
2019. okt. 9. 14:02
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hat igazabol tesin beszelek vele par szot de akkor is ő szol hozzam! Es nekem ilyen melegradarom nincs. En nem tudom megmondani h o meleg e vagy sem
2019. okt. 9. 19:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Figyeld meg jól, hátha észreveszel rajta vmit

Nézd meg a lányokkal hogy bánik, ilyesmik

Remélem kiderül hogy mi a pálya :)

2019. okt. 9. 20:09
 13/13 anonim ***** válasza:

miért néz? mert érdekesen nézel ki, vagy szép vagy.

sosem tudod meg igazán az okot amíg meg nem kérdezed tõle, lehet hogy csak tetszik neki a pulcsid de lehet hogy le akar szopni szóval csak beszelj vele ;)

2019. okt. 9. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!