Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy rossz emberrel vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Már kb. Két éve tartogattam magam, vártam az "igazira". Aztán 17 évesen végre lefekudtem egy sraccal, akivel nagyon jo volt az elejen. De aztan nem kellett sok idonek eltelnie, hogy rajojjek, igazabol semmit nem akar tőlem. Csak játszott velem. Ami a legrosszabb, hogy én akkor ebből semmit nem akartam érzékelni. Akkora volt a rózsaszín köd, hogy észre sem vettem mennyire megaláz és kihasznál. Kb mindent megtettem neki, úgy játszott velem ahogy csak akart. Már egy ideje vége, de folyton eszembe jutnak dolgok. Mondatok, tettek..és csak szörnyűlködök, hogy mennyire megalázott. Dühös vagyok rá, hogy elvette a szüzességem és ezt megtette velem. De még mérgesebb vagyok magamra, hogy hagytam. Egyszerűen nem fogom fel, hogy hagyhattam. És hogy miért csinálta.
2019. okt. 7. 23:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát sajnos vannak ilyen típusú emberek is akik csak szexet akarnak. Most már úgy sem tudsz mit tenni, ne emésztd magad majd eljön az igazi aki szeretni fog:)
2019. okt. 7. 23:45
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
ez tök nem fontos dolog hogy kivel veszted el. nem olyan nagy dolog a szüzesség, olyan mint hogy ki tanít meg biciklizni. a lényeg hogy utána profin megy és élvezheted a nagy bicajtúrát.
2019. okt. 8. 05:22
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

Utolsó te hallod magadat?

Én 16 évesen vesztettem el, és mai napig szar vissza gondolni rá hogy csak kihasznált. Ez mély nyomott hagy az emberbe, évekig elkiséri az embert. Igaz, én már túl tettem magam rajta, de az biztos hogy ugyanezek a kérdések kavarognak bennem. Miért csak arra kellettem neki? 19/l

2019. okt. 8. 05:32
 4/11 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó nekem is 16 évesen vette el a szüzességem egy 19 éves srác és kb 4 alkalom után azt mondta, hogy neki ez mégse fog menni:)

És? Kit érdekel? Az élet megy tovább, túlságosan elcsépelt téma ez a szüzesség elvesztés és beültetik a nők agyába azt, hogyha nem a tökéletes első szerelmeddel veszited el, akkor megáll a világ.

Szerintem nem az a legfontosabb, hogy kivel veszitetted el, hanem, hogy kivel fogod tudni csinálni életed végéig😃 18/L

2019. okt. 8. 07:30
 5/11 Csicuki ***** válasza:
88%
Figyelj csak engedd el ami megtörtént azon nem tudsz változtatni. Tehát lépj túl rajta fölöslegesen tépelődsz.
2019. okt. 8. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

Én azt tudom ajánlani, hogyha van egy olyan ember aki számodra megnyugtató és tudod hpgy lehet erről beszélni, akkor beszéld meg vele ezt a dolgot.

Esetleg keress fel egy pszichológust, hogy ezen a traumán túl tudj lépni.

2019. okt. 8. 11:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, talán a legnagyobb baj az egészben az lehet, hogy nincs olyan ember akivel őszintén tudnék erről beszélni.
2019. okt. 8. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Talán pszichológus nélkül is megoldod, de ezt Te tudod eldönteni.

Megtörtént, visszafordíthatatlan. Tanulság a jövőre nézve, hogy minden komoly cselekedetünket jól meg kell fontolni. Ha nem tudod magadban feldolgozni, tényleg fordulj szakemberhez, nehogy egész életedben ne tudj a szexben feloldódni!

2019. okt. 8. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Könnyen adtad magad neki, azért történt ez.

Ha vártál volna, kiderül, hogy csak arra kellesz neki és még előtte szakít...

2019. okt. 8. 18:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Én is tisztában vagyok vele utolsó
2019. okt. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!