Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy rossz emberrel vesztettem el a szüzességem?
Utolsó te hallod magadat?
Én 16 évesen vesztettem el, és mai napig szar vissza gondolni rá hogy csak kihasznált. Ez mély nyomott hagy az emberbe, évekig elkiséri az embert. Igaz, én már túl tettem magam rajta, de az biztos hogy ugyanezek a kérdések kavarognak bennem. Miért csak arra kellettem neki? 19/l
Utolsó nekem is 16 évesen vette el a szüzességem egy 19 éves srác és kb 4 alkalom után azt mondta, hogy neki ez mégse fog menni:)
És? Kit érdekel? Az élet megy tovább, túlságosan elcsépelt téma ez a szüzesség elvesztés és beültetik a nők agyába azt, hogyha nem a tökéletes első szerelmeddel veszited el, akkor megáll a világ.
Szerintem nem az a legfontosabb, hogy kivel veszitetted el, hanem, hogy kivel fogod tudni csinálni életed végéig😃 18/L
Én azt tudom ajánlani, hogyha van egy olyan ember aki számodra megnyugtató és tudod hpgy lehet erről beszélni, akkor beszéld meg vele ezt a dolgot.
Esetleg keress fel egy pszichológust, hogy ezen a traumán túl tudj lépni.
Talán pszichológus nélkül is megoldod, de ezt Te tudod eldönteni.
Megtörtént, visszafordíthatatlan. Tanulság a jövőre nézve, hogy minden komoly cselekedetünket jól meg kell fontolni. Ha nem tudod magadban feldolgozni, tényleg fordulj szakemberhez, nehogy egész életedben ne tudj a szexben feloldódni!
Könnyen adtad magad neki, azért történt ez.
Ha vártál volna, kiderül, hogy csak arra kellesz neki és még előtte szakít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!