Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek alapján...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek alapján tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy férfi aki jó pár évvel idősebb nálam és kívancsi volnék a véleményetekre hogy ezek alapján tényleg odáig lenne értem vagy szimplán csak udvarias,kedves mint mindenkivel?

Olyan dolgokkal "csigáz" fel hogy mikor egy társaságban vagyunk majdnem hogy mindig bámul és vigyorog. Amikor beszélünk annyira nyíltan és hosszan néz a szemembe mintha tényleg csak rám koncentrálna és mintha nem is ott lennénk abban a beszélgetésben de ezt lehet én túlzom el.

Ha kettesben maradunk mindig olyan komolyabbnak és másabbnak látom. Ha félreérthető megjegyzést tesznek ránk elkezd röhögni meg vigyorogni akkor is.

Viszont annyira kiidegel a hülye poénjaival amik néha bántóak.Néha olyan mint egy óvodás gyerek. (Húzgálja a hajam,"ütöget)

Sokszor próbál megérinteni pl. direkt úgy fog meg valamit amit adok hogy hozzám érjen, vagy átkarol fél kézzel.

Állandóan okoskodik mintha ő mindent olyan jól tudna...

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Köszönöm a válaszokat előre is.

2019. okt. 5. 21:25
 1/1 csabacsaba01 válasza:
Szerintem csak udvariasságból teszi, illetve szemmel tart. De ezt ő tudná megmondani hogy érez-e valamit irántad.
2019. okt. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!