Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján tetszem neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján tetszem neki?

Figyelt kérdés

Egy fiúval​ az utóbbi egy évben elég jóban lettünk.Sokszor nagyon jól elvoltunk,sokat beszélgettünk, tényleg nagyon rendes volt úgy mindenben.Csomószor segített cipelni a cuccaim,hazakísért.Aztán elég bunkó lett. Aztán megint tök rendes volt,ugyanezeket csinálta,mint feljebb leírtam.Aztán megint, és megint. Mostanában sokszor megölel tök aranyosan,mintha nem akarna elengedni, vagy nem is tudom,hogy fejezzem ki.Más lányokat nem ölelget,az biztos.

Szerintetek tetszem neki,vagy..?

#Nemakarokideirnisemmitcsao
2017. ápr. 28. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. De lehet csupan lelkitarsat keres, benned megtalalta azt, ami kell neki
2017. ápr. 28. 22:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Még várok válaszokat.;)

2017. ápr. 29. 20:42
 3/5 anonim válasza:
Tudom,régi kérdés, de szerintem igen :)
2017. máj. 13. 08:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) ő biztos azt hiszi,nincs esélye,mert én nem vagyok az a kezdeményező típus,az érzéseim se szoktam kimutatni..szerintetek lépni fog valaha,vagy hagyjam inkább? Szokott közeledni, és én érzem, hogy tényleg kedvel engem.
2017. máj. 13. 21:46
 5/5 anonim válasza:
Ilyen dolgokban viszont nem vagyok járatos xd
2017. máj. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!