Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi álművelt lány?
Mutatják hogy mennyire kifinumoltak, közben az irodalom számukra Leiner Lauráig terjed (nem az irodalmi munkásságát szeretném ezzel degradálni), történelmi, gazdasági illetve társadalomtudományi műveltségűk nulla.....
De gondolom jó mutatni a felvilágosult gondolkodót
Nos uram, az ön műveltsége miben mutatkozik meg?
-egy kissé sem alművelt lany
Egy tanfolyamon vagyok egy nagy csoporttal és 95%-uk lány. Arrogancia, képmutatás, és álszentség az amit képesek kimutatni, egyetlen egy lány van aki normális de őt csesztetik mert szereti a rock zenét...
Én azt vettem észre hogy nagyon szorgalmasan tanulnak, és képesek tökéletesen visszaadni a megtanult dolgokat, de fogalmuk sincs arról, hogy mi mit jelent. Matekból mi heten fiúk hozzuk csak a 4-es és 5-ös szintet, a lányoknál pedig inkább a magolnivaló megy jobban, nekünk pedig nehezebben. Borzasztóan nagyképűek, annyira hogy a hideg ráz tőlük... Jó tanulók, de iszonyat buták ami a problémamegoldó képességüket illeti. Vannak olyan dolgok amiket csak akkor tudsz megtanulni ha meg is érted őket, nem elég bemagolni, na ott elvérzik kb az összes. Ezt úgy képzeld el hogy egy irodista csajszi ha kap egy windows update-et akkor már "JAJJ ÁGIKA MI JÖTT BE NEM TUDOM MIRE KELL KATTINTANI JAJJ SEGÍTSÉG". xD
Nem “álműveltnek”, hanem kamu tökéleteskének nevezném őket.
Pl. Van egy osztálytársam, aki szín ötös. Na ő kijelent olyanokat, hogy szerinte ezt meg azt fontos megtanulni az alapműveltséghez. Egyszer “ő nem tud magolni” kijelentést hangoztatja, megkapja az ötöst, 2hét múlva fogalma sincs semmiről. Őt semmiféle képp nem nevezném okosnak, nagyon ellenszenves. Borzasztó lenéző, de mások szerint tökéletes, kedves, okos.
Pff
Tudod miért van ez? Mert nem látják hogy hogy fogadják el őket a fiúk. Pedig a fiúk kevésbé műveltebbek mint a lányok,csak mondom.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!