Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen vagyok?

Figyelt kérdés

Egy 16 eves srac vagyok, aki szeret focizni es tud is, jelenleg mb2-ben focizom.

Kulsore: babaarcom van, kb. 176cm vagyok es 68-9kg, sok lanynak bejovok, hatranyalt, szeretem a divatotot, kovetem is elegge, markas cuccokban jarok, sokszor melegnek neznek, ami nem igaz.

Belsore: eleg nagyszaju gyerek vagyok, megtudom vedeni magam, ugyanakkor amiert eleg nepszeru vagyok itt a gimiben a lanyok azthiszik csak kihasznalnam oket es 'arra' kellenenek csak.

Sok lannyal szoktam beszelgetni neten es eloben is egyarant. Sok baratom van akik megbizhatoak, jo emberek vesznek korbe. Nagyon kol kijovok emberekkel, egy-ket ember van aki nem igazan csip.

Ragom a kormom, (valaki tudja hogy tudnek leszokni?) nem annyira a stilusom a mai trap vonal stb, de gondolom ez semmit nem jelent.

Sosem volt meg baratnom de sok csajjal csokoloztam, legtobbszor ok kaptak le, szuz vagyok.

Kedvesen elutasitom a nekem nem tetszo lanyokat, (szerintem) megha sokan is vannak, valamiert aki nekem tetszik az sosem jelez (vagy nem veszem eszre?) aztmondjak az a tipikus nagymeno vagyok ami reszben igaz de elveszettnek erzem magam.

Eleg hanyag lett, de mi a velemenyetek?

2019. okt. 5. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

95%-ban hasonlítasz az exemre. Kihangsúlyoznám az EX szót, mert nem hiába szakadt meg a kapcsolatunk egy hónap után. Ő egyszerűen túl fiatal volt még egy "komoly" kapcsolathoz amire én vágytam. Hozzátenném a egyetlen elvárásom az lett volna, hogy beszélgessünk sokat (nem 0-24-ben, de azért ne is legyen olyan hogy három napig nem hallok felőle). Ő erre képtelen volt. Amíg ismerkedtünk mindig volt miről beszélgetnünk, főleg hála neki mert ő a magabiztosabb és beszédesebb. A kapcsolat kezdete után egy héttel ez így megszakadt. A talik jók voltak, de ha nem voltunk együtt akkor még arra se vette a fáradtságot hogy válaszoljon egy jó reggelt üzenetre.

Itt olvashattad, hogy milyen nem szabad lenni egy kapcsolatban, ha meg akarod tartani a barátnődet(ha egyszer lesz)

Gondold végig, mit gondolsz erről. Ha elég érettnek gondolod magad akkor vágj bele, próbálkozz. Ha nem vagy még elég érett gondolkodású, akkor kérlek még ne keserítsd meg az olyan lányok életét mint én.

16/L

2019. okt. 5. 15:10
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Túl válogatós vagy, amúgy semmi extra.
2019. okt. 5. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

A leírásodból kiindulva írtál magadról szépet és kritikusat is. Jó lenne olvasni olyan egyéntől a jellemzésedet, aki ismer téged. Nekem (idős férfi vagyok!) szimpatikus srác vagy.

A körömrágás belső feszültséget tükröz. Valami idegesít (még akkor is állítom ha magad erről nem is tudsz). Ha nő lennél azt tanácsolnám, hogy csináltass drága műkörmöket, amikre magad keresed meg a pénzt, de mivel fiú vagy csak annyit tudok javasolni, hogy igyekezz túltenni magad azon, ami a belső feszültségedet okozza (problémák a szülőkkel barátokkal, iskolával, sportban nagyobb sikerre vágysz, ami még nem jött be stb...). Minden jót!

2019. okt. 5. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Melyik csapatban játszol? Felnőtt csapat?
2019. okt. 8. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Én nem akarlak lehúzni az életről, meg úgy is telibe fogod sz**ni a magad kis pöts 16 évével de ...

Én majdcsak nem lemerem fogadni, hogy nem tudsz te focizni, lásd gyönyörű magyar válogatott. Egyébként én erre nem is lennék büszke. A focisták, a legtöbbször, olyan végtelenül buták, hogy csodálkozom, hogy nem zuhannak le a világ széléről és nem halnak éhen.

Tudom, itthon a harmadik világban ez még menőnek számít. A jó magyar emberek f**nak bele hogy szétlopják őket, hogy létminimum alatt élnek, hogy nem tudnak nyelvet beszélni, hogy nincs középosztály, csak legyen paprikás krumpli, meg jó magyar foci.

A külsődre nem nagyon tudok mit reagálni, a ilyen tipik kis pöts vagy még, de már el vagy telve, hogy apu által márkás cuccokhoz jutsz. Hát remek ... Ettől vagy aztán valaki.

Elég nagyszájú, már meg sem lepődöm. Az ilyen sekélyes hiú buta focistához alaptartozék, tudnánk, hogy mire a nagy száj. Majd ha hátba szúrnak és hátba fognak, akkor rá jössz, hogy habár sokan "szeretnek" ez nem igaz. Majd az élet megtanít. Talán.

Szerintem, ha jól nézel ki és jönnek a lányok, akkor nem lesz gond, nyilván nem mondom, hogy hagyd a pitsába a focit, mert úgy sem fogod és a sport sem rossz, de inkább tanulj, mert értelmesnek lenni ma kiváltság. A jampizást, meg ezt a kirakatságot, a menő cuccokkal, meg hogy nagymenőnek tűnj, hagyd a pitsába, az ilyenek csak a gimis esetleg egyetemista világban működnek, ezek az emberek a való életben lemorzsolódnak.

2019. okt. 8. 19:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Ajkan focizom, de vinni akarnak a ZTE-be.

Szerintem nem mehet olyan rosszul

2019. okt. 27. 11:55
 7/9 instantsoup válasza:

Lássuk csak. Egy idő után remélem kialakul a saját stílusod, mert szerintem az sokkal menőbb és egyedibb, mint, hogy tömeg cuccokba járj. Én nem is értem azokat a lányokat akiknek tetszel (ezt egyáltalán ne vedd sértésnek). A suliba ahova jártam, úgy emlékszem, hogy kb 6. ban számítottak utoljára a márkás cuccok. Akkor megbecsülném, ha a saját pénzedből lenne, amit te kerestél. Szerintem az vonzóbb, mint a szüleid pénzéből költeni.

A barátaid pedig válogasd szerintem,mert azt nem lehet megbizhatonak nevezni, hogy ha egyszerre van 20 barátod. Nemsokára már csak 2 vagy 3 marad akikben igazán megbízhatsz.

Ja és valahogy változtass azon a benyomáson, hogy a csajoknak csak "arra" kellesz, mert szánalmas és az életben nem lesz így barátnőd.

16/L

2019. nov. 5. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Beképzelt 🙂
2019. dec. 31. 05:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te én vagy csak fiúban. 😂 najó azért nem teljesen. Én nem szeretem hogy sok srácot a külseje miatt utasítok vissza de nagyin felszínes vagyok és egyszerűen csak képtelen lennék együtt lenni olyannal aki nem tetszik külsőre. Igazából szerintem nem vagy olyan rossz mármint nem igazán értem pontosan mire irányul a kérdésed de jah.
2020. jan. 14. 03:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!