Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rocker csajok nektek mi tetszik egy srácban?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 08:45
2/7 anonim válasza:
hát én rocker vagyok, meg csak rocker csajom volt azis 1 szóval túl sokat nem tudok mondani.. :/
szeretlek laza cigi pia kint naplementébe, lehet h nem cigizik de tuti van rá hajlama hidd el :|
3/7 anonim válasza:
Én rocker vagyok. Nem muszáj full feketébe öltöznie meg ilyenek, nekem elég ha ő is szereti a rockot, de igazából még ez sem feltétel. A lényeg, hogy elfogadjon ahogy vagyok.
4/7 anonim válasza:
Én szeretem a rock zenét, de még soha nem voltam olyan fiúba belezúgva, aki rocker. Ha tetszik egy srác én nem azt tartom a legfontosabbnak, hogy milyen a zenei ízlése.
5/7 anonim válasza:
Kiemelkedő intelligencia, önálló, összetett gondolatok, álláspontok, amiket logikus érveléssel is alá tud támasztani / meg tud védeni és független természet.
6/7 anonim válasza:
Én egy rocker lány vagyok. Általában az jön be nagyon ha olyan bandáķnak a pólóit hordja amit én is hallgatok és a hosszú haj. (+még a rocker a stílus legtöbb jegye) Szerintem egy rocker lánynak az alapból tetszeni fog ha "rockernek" nézel ki.
7/7 anonim válasza:
Különleges személyiség, nem szokványos kinézet, esetleg piercingek.
Belsőre: ne legyen öntelt, figyeljen oda az emberekre. Egyszóval ember legyen.
(Manapság nagyon kevesen tartoznak közéjük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!