Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nagyon tetszik az orvosom, de elérhetetlen?
Több sebből is vérzik a dolog. A korkülönbséggel gondolom te is tisztában vagy, méghozzá házas... Tegyük fel megvárod amíg betöltöd a 18. életéved, valamilyen formában közlöd vele az érzéseidet. Sajnos akkor sem alakíthatna ki veled kapcsolatot, ha ez neki imponálna és akár a családját is elhagyná miattad (amire azért igen kicsi az esély). Orvosként etikai vétség lenne a saját pácienssel romantikus kapcsolatot kialakítani. Akár etikai eljárást is indithatnak ellene és elveszítené az állását.
Én jelenleg orvostanhallgató vagyok. Ha az én szemszögemből nézem 12 év iskola 6 év orvosi és 5 év szakorvosi képzés, tehát összesen 23 év tanulás után nem tudom elképzelni, hogy eldobjam a szakmámat és a családomat (gyerek?) egy bizonytalan kapcsolatért.
"Mit tegyek, ha nagyon tetszik az orvosom...?"
Keressél fel sürgősen egy másikat!
:)
"Orvosként etikai vétség lenne a saját pácienssel romantikus kapcsolatot kialakítani."
Ha a kérdező 18 lesz, akkor nyilván már nem gyerekorvoshoz fog járni, azaz nem lenne a doki saját paciense.
Ettől az apróságtól eltekintve igazad van egyébként.
Kedves 8-as.
Az etikai probléma nem csak a kezelés időtartamára vonatkozik. Elvileg egy orvos sem aktuális sem volt páciensével nem jöhetne össze akkor sem, ha mondjuk 20 évvel korábban kezelte. Persze előfordulnak kivételek...
Uhh.. sajnállak, de nyugi el fog múlni.
Nekem a fogorvosom nagyon jóképű, de tudom h nincs esélyem nála.... nem kell az ilyeneket komolyan venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!