Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szép lányok nektek milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok nektek milyen fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés
Gondolom a szép lányoknak azért valamivel nagyobb igénnyel rendelkeznek. Persze olyan lány is válaszólhat aki nem tartja magát szépnek, mivel sajnos van pár olyan szép lány aki csúnyának hiszi magát, nem értem azt hogyan?! Na mind1 én is fiú vagyok engem pl megfog az egy lányba ha szép arca van, illetve szép hosszú haj, jó alakja és kék szeme. Persze az sem kizáró ok ha mondjuk nincs derékig vagy seggig erő haja hanem kicsit rövidebb! Vagy épp az még úgy se ha mondjuk nem kék a szeme. Nem csak a kék szem lehet szép, na meg az se baj ha nem éppen fullos az egész teste a csajnak mindenhol. De ezek mindhiába ha túl undok. Én azokat a lányokat szeretem akiknek nem nagy a szája, de nem is nagyon szerény. Max ha egy kicsit, akkor az még oké mind2 esetben. De én azt szeretem ha a 2 között van és lehet vele beszélgetni, meg nyíllik nem pedig befórdúl és nem is érdekli szinte semmi és senki, ritkán előrdúl, hogy viccből beszól vagy flegmázik. És kedves. De sajnos ilyen lánnyal aki ilyen nagyon ritkán találkoztam még, pedig biztos van. Én egy kisvárosba lakok, ahhol szinte az összes lány felszines de Debrecen viszonylag közel van ide. Meg Miskolc is. Magamról egyenlőre nem írok semmit, mert kíváncsi vagyok a válaszokra! Persze tudom, hogy minden lánynak más jön be, nekem is mondták már páran, hogy helyes vagyok.

2019. szept. 29. 16:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Jóképű, helyes, intellinges, cuki (jószívű, jóindulatú, empatikus)

Ha jó a humora is, az extra. Ja és őszintén legyen kedves, ne megjátszottan.

Nem kérek priviket, már van szerelmem.

2019. szept. 29. 22:59
 22/26 kamugyrosz ***** válasza:

Nem csak h hoszzú

De hülyén is fogalmaztál

Mi a lényeg? Mert ezt a kutyulmanyt faj olvasni is

2019. szept. 30. 00:50
 23/26 kamugyrosz ***** válasza:

Most kommenteket olvasva ajánlom a badoot

Pont neked való

2019. szept. 30. 01:05
 24/26 anonim ***** válasza:

#17 egy embernek a külsejének is meg kell fognia. Vagy neked tényleg mindegy? Ismerkedsz egy lánnyal akiről sose láttál képet, nagyon kedves, lehet vele beszélgetni, majd amikor meglátod akkor jössz rá, hogy a lány nemcsak nem az eseted, de kifejezetten nem szép, akkor mi a helyzet?

A kérdésre válaszolva: nekem a kicsit mackósabb pasik jönnek be, borostával vagy szakállal.

[link]

2019. szept. 30. 20:54
 25/26 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, hát a kifejezetten csúnya az lehet bántás nélkül akinek nem "normális" a külseje betegség vagy ilyesmi miatt, az megint más. De ha mondjuk nincs smink az még bónusz is
2019. szept. 30. 21:27
 26/26 anonim ***** válasza:

Átlagos testalkatú Kb velem egy magas(163 vagyok úgyhogy lehet azért több is:D) barna hajú, barna szemű,mosolygós fiúk.

Személyiségre vicces(!), barátságos, kedves, vidám, pozitív

Ez csak ilyen elképzelés, persze aztán mindig máshogy jön ki úgyis:D

2019. okt. 1. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!