Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nekem a molettebb lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a molettebb lanyok, de én vékonyabb vagyok 178cm és 70kg. Molettebb lányok zavarna titeket ha egy pasi vékony? 18/F2019. aug. 20. 11:27
1/12 anonim válasza:
Én molettebb lány vagyok és megőrülök az enyhén sportos testalkatú vékony fiúkért. Persze ha olyan belső értékekkel társul ami nekem imponál, vagy értékelem. (Csak nincs ilyen fiú akit érdekelnék)
2/12 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése nincs veled baj. Előző 2 válasz írót nem értem. Fel tedd egy kérdést inkább arra válaszoljatok.
3/12 anonim válasza:
#4 vagyok. Leírta ezt a kérdést: Molettebb lányok zavarna titeket ha egy pasi vékony? Én erre válaszoltam de akkor tisztázzuk hogy NEM zavar
4/12 anonim válasza:
Megtettem, Azt kérdezte baj e? Azt mondtam mindenki leszarja szóval nem nem baj. Köszönöm a lepontozóknak.
6/12 anonim válasza:
Háát az az igazság, hogy engem biztosan zavarna és rosszul érezném magam valószínűleg. Dehát ez a veszély úgy sem fenyeget 😅
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves #7 80kg+ gondolok
2019. aug. 20. 19:18
9/12 anonim válasza:
Késsz csoda hogy léteznek ilyen fiúk nekem mindig is a magasabb vékony pasik jöttek be csak ugye én 157 cm vagy meg molett, engem nem zavara sőt tetszene egy ilyen srác.
16L
10/12 anonim válasza:
Tudod mennyien örülnének, ha ezt tudnák? Szerintem nem baj. Kár, hogy nem vagy idősebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!