Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Az jön be jobban ha egy lány boxol vagy ha edzőterembe jár?
Nekem egyik se. Nekem az jön be ha egy lány elfogad és úgy szeret ahogy vagyok, és amit mindenki a hibáimnak néz azt ő a részemnek tekinti és velem együtt szereti.
Plusz erről csak az esik le hogy szinte kórosan ad a külsejére, tehát szokásos egoista külsőre menő lány, nekem nem tudom kellene-e olyan aki úgy ad magára hogy nem győzik összeszedni a kiesett szemeket utána mert olyan "szupermodell" alakja van ami a mai világba elvárás.
18f
tényleg, mert az az egyetlen idok, hogy valaki kondizzon, vagy bármit mozogjon
a millió+1 pozitív hatása a testre és egészségre említésre sem méltó
amúgy kérdező szerintem csináld azt amit jobban élvezel. én személy szerint kondizok de nem alapvető követelmény hogy a párom is kondizzon
4-es, nem kell minden kérdés alá kiírni, hogy milyen rossz neked. Másoknak is lehet. A mérhetetlen panaszkodással és nőgyűlöleteddel nem fogsz barátnőt találni.
Egyébként én lány vagyok, de szerintem ez biztos nem mínusz pont náluk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!