Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keressem, vagy inkább hagyjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Egyszer egy buliban megbeszélten találkoztunk, kavartunk. Utána egyre kevesebbet és kevesebbet beszéltünk. Hiába hívom el valahova, mindig kitalál valamit.

Ha összefutunk (naponta-2 naponta), mindig jön hogy Hé, Andris hát szia!

És ölelget. Ha teszek ki képet, arra reagál. Nem ír meg semmi, csak reagál rá.

Nem tudok annyira kiigazodni rajta, foglalkoznom kellene vele? Vagy nem?

Ha igen, akkor mivel "csípjem nyakon"?

Vagy ha nem, akkor miért ilyen "kedves"?

[Nem tudom mennyire kell részletesen, ha kell privátban rápótlok.]

18/F.

2019. szept. 25. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Kavarasert mert keresed? Vagy nem vagy tisztaba a szo ertelmevel vagy nem tudom. Hagyjad..
2019. szept. 25. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocs, azt lehagytam hogy én többet akarok tőle.

Persze.. nem kavarásra keresem.

2019. szept. 25. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Kavaras utan nem valami jo otlet. O is tudod a kavarasrol, ezutan hogy gondolod? Marmint nem fog komolyan venni..
2019. szept. 25. 19:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Persze, tud róla. Igen, gondoltam rá hogy nem fog komolyan venni, de akkor miért kedveskedik ennyire?

Kb. az összes barátjának mondogat ilyen jelzőket hogy tesó, haver.. stb.

Engem nem így kezel.

Velem valamiért mintha kedvesebb lenne. De ha nem "fog komolyan venni" (aminek simán megvan az esélye), akkor mégis miért csinálja ezt?

2019. szept. 25. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Keressed. Az hogy,nem megy el találkára,az betudható annak,hogy elfoglalt,fáradt,beteg volt,rossz kedve volt stb.
2019. szept. 25. 19:34
 6/6 Polly10 válasza:
Keresd, könyörgöm, nálunk ugyanez volt a helyzet, én féltem neki nagyobb jeleket adni, ő meg megunta és ghostolt, pedig én is csak arra vártam, hogy ő lépjen
2019. okt. 10. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!